Βασιλάκος για τον Πακιστανό στο Περιστέρι: «Χώστε τον μέσα να καθαρίζει τουαλέτες και μετά στην πατρίδα του»

Κοινοποίηση:
ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν άντεξε και ξέσπασε δημόσια για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι και τις αποκαλύψεις που έγιναν γνωστές για τα κίνητρα του φόνου, μετά την ομολογία του δράστη.

«Τη σκότωσε λέει για το κοράνι! Η άθλια δικαιολογία για τον μπετόβλακα! Δηλαδή όποιος βρίσει σε εμάς τα πιστεύω μας πρέπει να τον σκοτώνουμε; Χώστε τον μέσα τώρα να διαβάζει το κοράνι για 50 χρόνια και να καθαρίζει τουαλέτες και μετά βάλτε τον μέσα σε ένα αεροπλάνο να επιστρέψει στην πατρίδα του 75 χρονών να γίνει ιερέας», έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Μηδέν μυαλό η 17χρονή γιατί συνέχεια ακούμε την ίδια καραμέλα για ισότητα, να σεβόμαστε τους ξένους κτλ. αλλά όταν δεν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός πως θα εμπιστευτείς τον κάθε μουσουλμάνο; Δεν ήξερε με ποιόν έμπλεκε; Είχε όμως και παράδειγμα την βλαμμένη την μάνα της. Δεν είναι λίγες οι αναρχικές που τα φτιάχνουν με μουσουλμάνους και τους φέρονται απαίσια, αλλά δεν μιλάνε γιατί θα δυσφημιστεί η εικόνα τους με την δικαιολογία πως στα τόσα εκατομμύρια υπάρχουν και πέντε εξαιρέσεις.

  2. Αυτοι που κατηργησαν την θανατικη ποινη για τετοια κοπροσκυλα, εγκληματησαν κατα των πολιτων τους!!!!!!!!!

  3. ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΕ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΔΙΔΑΞΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ…. ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΚΙ ΦΟΥΚΟ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ…

  4. Και ο Βασιλάκος θα χαρακτηριστεί Νεοναζί από τους Νεοταξίτες σε 3…2…1..

  5. Βασιλακο σωστο αλλα…ρε μεγαλε σαν πακιστανος εισαι και εσυ…μελαχρινος και σκουρο δερμα, δεν εχεις σταγονα ελληνικου αιματος μεσα σου…ατοφιος ανατολιτης…που ειναι τα ξανθα μαλλια? Τα γαλανα ματια και το καταλευκο δερμα?Ελληνεγρος!!!

    1. Για κοιτάξου στον καθρέφτη και πες μας από που κρατάς εσύ. Αν λάβουμε υπόψην το ψευδώνυμο σου, μάλλον από καμιά γύφτοσκοπιανος απόγονος θα είσαι.

  6. Και γιατι να ζούνε όλοι αυτοι με λεφτά του Ελληνα φορολογούμενου.
    Ναυλωστε Καράβια τώρα, μετατρεψτε τα σε μεταγωγικες φυλακες και πισω στην πατριδα τους…Βέβαια σιγά μην τους δεχτούν εκεί..Χαζοί είναι..;

  7. «Τη σκότωσε λέει για το κοράνι! Η άθλια δικαιολογία για τον μπετόβλακα!…».
    Αμόρφωτε Βασιλάκο, ΔΕΝ είναι δικαιολογία! Τήν αλήθεια είπε!! Τό κοράνι, η θρησκεία τους επιβάλλει τόν θάνατο τών απίστων!!
    Ο υπάνθρωπος πακιστανός σφάζει έναν άπιστο γιατί τό ιερό του βιβλίο τού λέει ότι έτσι κερδίζει τόν παράδεισο!! Τό πιστεύει πλήρως αυτό καί δέν αισθάνεται ότι πρέπει νά απολογηθεί γιά τήν πράξη του!!! Αυτό έκαναν οί μωαμεθανοί από τό 640 πού εμφανίσθησαν καί αυτό κάνουν έως σήμερα καί θά εξακολουθήσουν νά τό κάνουν έως ότου εξαφανισθεί αυτή η δολοφονική θρησκεία!!! Ἢ έως ότου εξαφανίσουν όλους τούς άλλους, τούς απίστους!!
    Μπετόβλακες καί ηλίθιοι είναι οί Έλληνες πού ξέχασαν τί εστί Ισλάμ καί μουσουλμάνος παρ’ ότι τούς έσφαζαν, τούς εξισλάμιζαν, τούς βίαζαν καί τούς είχαν ραγιάδες επί 1200 χρόνια..!!!
    Ηλίθιε Έλληνα εάν δέν ξυπνήσεις λίγα, πολύ λίγα είναι τά ψωμιά σου……!

  8. χωρις σαλιο πηδατε τον αυτόν και το κορανι μαζι

  9. Να ένα σχόλιο απο το συνάφι των διάσημων – άσημων που αξίζει προσοχής.
    Μακάρι να τον μιμηθούν και άλλοι!

  10. τσιμεντοστετον και ριξτετον στο αιγαιο…..

  11. Μπραβο του αν και τον ειχα παρεξηγησει εκει που επαιζε στα τουρκοκαναλα.
    Αν μας βγει και αρνητης γονιδιακης θεραπειας θα ειναι πρωτος.

Comments are closed.