Βασίλης λέει και… λιώνει η Δέσποινα Βανδή! «Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία»

Κοινοποίηση:
ΒΑΝΔΗ

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου, αναφορικά με την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η τραγουδίστρια δηλώνει “φουλ ερωτευμένη” με τον ηθοποιό και δεν αποκλείει τη συνύπαρξή τους στο θεατρικό σανίδι.

Η εξομολόγηση της Βανδή:

“Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και από κανέναν. Του είχα πει ότι από τη στιγμή που θα γίνει γνωστό, θα υπάρξει αρκετό κυνηγητό, θα το αντέξεις; Έλεγα μέσα μου “δεν ξέρεις τι σε περιμένει”. Με τον Βασίλη μας τραβούσαν φωτογραφίες με κινητά και τις πουλούσαν, Αυτό είναι λίγο αγριευτικό. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Όλο αυτό που μας συνέβη με βρήκε σε μια φάση της ζωής μου που ούτε το έψαχνα και πραγματικά προέκυψε έτσι ξαφνικά. Δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω”.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. καλά κάνεις και είσαι ερωτευμένη Δέσποινα milfάρα, αλλά πες του επιτέλους να βγάλει αυτό το μαύρο φανελάκι, έχει κολλήσει πάνω του. Δεν πιστεύω να φοράει και το ίδιο σώβρακο από τότε που σε γνώρισε;

  2. η πιο ατάλαντη και άφωνη τραγουδίστρια της γενιάς της. Η Έλενα Πέτα που ήταν σειρά σχεδόν της Βανδή,πολύ καλύτερη φωνή είχε και άξιζε πιο πολλά σε θέμα καριέρας αλλά την έφαγαν τα συστήματα. Την Βανδή την προώθησαν πολύ οι δισκογραφικές ,χώθηκε και στους 2 ξένους (αυτή την κωλοσειρά) και από εκεί ανέβηκε. Δεν θα ξεχάσω εκεί στο 1994,στην πρωινή εκπομπή τότε του Μικρούτσικου,είχε σε ζωντανή σύνδεση ρεπορτάζ απ’ το κέντρο που τραγουδούσε ο Νότης Σφακιανάκης ο οποίος στο πρόγραμμά του είχε ένα επιτελείο με πρωτοεμφανιζόμενους τραγουδιστές και ανάμεσα σε αυτά τα άτομα είχε και την Βανδή 3η 4η φωνή, χειρότερη κι από κομπάρσα δηλαδή.

  3. Αυτή κατάντησε σαν το ακρωτήριο Μαλέα, ουστ σουργελο

  4. Την βαρεσε η κλιμακτηριος στο κεφαλι.γεροντοερωτες γεροντοφουντωματα.ντυνεται και μοστραρται ημιγυμνη σαν παιδουλα.

  5. Αχ Αχ! Ησουνα καποια καποτε αλλα τωρα ξεμωραθηκες στα γεραματα!

  6. ΠΑΕΙ ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕ Η ΓΕΡΟΝΤΟΜΠΕΜΠΕΚΑ ΜΑΛΕΑ

Comments are closed.