Βασίλης Μελενικλής: Θα γίνει αναπαράσταση του θανάτου του στο σπίτι – τάφο

Κοινοποίηση:
107700

Ο Βασίλης Μελενικλής εντοπίστηκε την Πέμπτη (07.06.2018) νεκρός και θαμμένος σε αυλή ενός φιλικού του σπιτιού στις Σέρρες! Ο 37χρονος αγνοείτο από τον Απρίλιο από το σπίτι του στην Δράμα… ωστόσο η εξαφάνιση του έμελλε να έχει τραγική κατάληξη.

 

Ο Βασίλης Μελενικλής που εξαφανίστηκε την Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη Δράμας,  βρέθηκε θαμμένος στην αυλή σπιτιού φίλων του, στην Αλιστράτη Σερρών! Αυτή η αυλή ήταν ο τάφος του Βασίλη για δυο μήνες.

Οι φίλοι του υποστήριζαν ότι είχε έλθει την μοιραία μέρα από το σπίτι τους ο Βασίλης αλλά δεν γνωρίζουν κάτι παραπάνω. Μετά από έρευνες και καταθέσεις, η αστυνομία πριν από λίγες μέρες… εντόπισε την σορό του άτυχου 37χρονου που ήταν θαμμένη στην αυλή.

Τα δύο αδέλφια, οι φίλοι του Βασίλη είπαν  στους αστυνομικούς πως ο Βασίλης πέθανε από υπερβολική δόση ουσιών, του αφαίρεσαν τα χρήματα που γνώριζαν ότι είχε – περίπου 2.000 ευρώ – και τον έθαψαν σε ρηχό λάκκο στην αυλή του σπιτιού τους!

«Θα γίνει αναπαράσταση του θανάτου του»

Μία μέρα αφότου οδηγήθηκα στην αστυνομία και κατέθεσαν τα δυο αδέλφια αφέθηκαν ελεύθερα κατηγορούμενα μόνο για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών! Ωστόσο, η απόφαση της δικαιοσύνης για τα δυο αδέλφια προκάλεσε την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου. Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του άτυχου νεαρού Νίκος Διαλυνάς, αποκάλυψε πως μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων,  θα πραγματοποιηθεί αναπαράσταση του περιστατικού στο σπίτι των κατηγορουμένων αδερφών.

Ο ίδιος ανέφερε πως η κοινωνία έχει εξοργιστεί με την στάση της Εισαγγελίας στον χειρισμό αυτής της υπόθεσης, τουλάχιστον σε αρχικό στάδιο.

Η έρευνα και οι ανακρίσεις για τις συνθήκες θανάτου, αλλά και για την ταφή του άτυχου νέου, βρίσκονται σε εξέλιξη και θα σχηματιστεί νέα δικογραφία που θα ακολουθήσει τον δρόμο της τακτικής διαδικασίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: