Βασίλης Ζούλιας: «Θα ήθελα την βασιλεία στην Ελλάδα καθαρά για δημόσιες σχέσεις και τίποτα άλλο»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Για το πρόσφατο ποστ που έκανε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι μίλησε ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος αναφέρθηκε και στα πολιτικά του πιστεύω,.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ο Βασίλης Ζούλιας ανέφερε χαρακτηριστικά.


«Αισθάνθηκα την ανάγκη να απαντήσω σε αυτό τον κόσμο και να τους πω ότι η πολιτική δεν είναι κάτι που πρέπει να μας χωρίζει απαραιτήτως, αλλά μπορεί και να μας ενώνει. Όλοι θα έπρεπε να είμαστε αριστεροί στην καρδιά και δεξιοί στην τσέπη.

Στα 15 μου ήμουν στην πορεία του Πολυτεχνείου. Τη δεκαετία του ’80 πέρασα από το ΠΑΣΟΚ και τώρα είμαι Νέα Δημοκρατία. Στη ζωή προχωράμε και αλλάζουμε. Δεν θα μπορούσα να μείνω κολλημένος στο σακίδιο και στο Πολυτεχνείο», είπε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

 
Ο Βασίλης Ζούλιας είπε στη συνέχεια: «Θα ήθελα την βασιλεία στην Ελλάδα καθαρά για δημόσιες σχέσεις και τίποτα άλλο, να μην ασχολείται με την πολιτική. Να γίνονται καλέσματα στο Προεδρικό Μέγαρο, που θα είναι το Παλάτι, να ντύνονται οι κυρίες, να φωτογραφιζόμαστε και να περνάμε όμορφα».

Κλείνοντας, ο Βασίλης Ζούλιας είπε: «Για ποιο λόγο να δυσαρεστήσω το πελατολόγιό μου; Επειδή στηρίζω ανοιχτά τη ΝΔ; Πρέπει να είμαστε αγαπημένοι»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. “Να γίνονται καλέσματα στο Προεδρικό Μέγαρο, που θα είναι το Παλάτι, να ντύνονται οι κυρίες, να φωτογραφιζόμαστε και να περνάμε όμορφα».

    ο τυπος ειναι μουρλος

  2. Απο το Πολυτεχνειο και το σακιδιο,κατσικοκλεφτης[οχι Νεοδημοκρατης,οπως ψευδως αναφερει]στην συμμορια Κυριακου.Και φυσικα Βασιλικος για δημοσιες σχεσεις και εναν ναζισμο για επιδορπιο.οντως τα παρατραγουδα της Πανια ειχαν περισσοτερη σοβαροτητα.

  3. αποκτησαν και ενδιαφεροντα οι φουσ…. περιεργο τους ενδιαφερει κατι αλλο απο το “ζυγισμα”?

Comments are closed.