Βαρβιτσιώτης: 122 ακίνητα στο πόθεν έσχες του – Τι δηλώνει ο ίδιος

Κοινοποίηση:
Βαρβιτσιώτης

Σε διευκρινήσεις προχώρησε σήμερα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφορικά με τα 122 ακίνητα που εμφανίζονται στη δήλωση Πόθεν Έσχες του οικονομικού έτους 2021 (χρήση 2020).

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης, ανέφερε ότι «με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων Πόθεν Έσχες, επισημαίνω για πολλοστή φορά ότι από το σύνολο των εγγραφών της δήλωσής μου, οι περισσότερες αφορούν διαφορετικά δικαιώματα σε ένα και μόνο κτήριο γραφείων όπου υποχρεωτικά κάθε δωμάτιο εμφανίζεται ως μια ξεχωριστή εγγραφή.

Σημειώνω ακόμη ότι στα δικαιώματα αυτά το ποσοστό συμμετοχής μου δεν υπερβαίνει το 11%. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα παρουσιαστεί ορθά η περιουσιακή μου κατάσταση και δεν θα υπάρξει διαστρέβλωση της πραγματικότητας».

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εμφανίζει στη δήλωσή του εισοδήματα 42.438,88 ευρώ, εκ των οποίων μόλις τα 6.844,02 προέρχονται από τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του.

Δείτε ΕΔΩ τη δήλωσή του

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ….η oikogeneia [!!!!] mpampritsa παντοτε με θυμιζε τον ΒΡΥΩΝΗ ……τους γαλατοαρβανητες.

  2. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥΧΕΙ ΘΥΣΑΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟ ΖΑΒΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΟΥΣΤΡΟΣ ΤΟΥ 1960 ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ……….ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ…….ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΙΝ ΜΥΚΟΝΟ ΡΕ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΜΠΕΜΠΕΚΑ ΞΑΝΘΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΣΥΧΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ…………

  3. Πολιτικοί βρυκ@λακες καριέρας και αυτός και ο πατέρας του, με το αίμα του λαού κάνανε τεράστιες περιουσίες. Νοίκιαζε τα καλύτερα ξενοδοχεία και μοίραζε φαγητό στους ηθαγενείς στις προεκλογικές περιόδους προτού αποφασίστηκε η άτυπη λίστα. Δεν έχουν κάνει τίποτα για αυτό το τόπο.

  4. Κ@ριόλια της Νουδούλας τρέξτε να τον ξαναψηφίσετε! Άξιος και άξιοι!

  5. Αφου ειναι παιδι του μπαμπα.αυτος και ο πατερας του ειναι μαζι πανω απο ενα αιωνα στην πολιτικη.φαντασου λοιπον τι εφαγαν και τι θα φανε.

  6. Δεν εχουμε μαντηλι να σε κλαψουμε ρε καημενε τη ζορια θα τραβας.

  7. Οσο υπαρχει νεποτισμος γεια χαρανταν και τα κουκια μπαγλαν!
    Ενανε Βασιλια διωξαμε, 301 εχουμε στο κεφαλι μας με τα σοια τους και χιλιαδες παρατρχαμενους γλυφτες!

  8. Και να δεις ότι στις επόμενες εκλογές η νέο ραγιάδες θα τρέξουν να τον ξανά κάνουν βουλευτή! ???

  9. κληρονομιες απο τον πατερα του σε ενα μεγαλο ποσοστο.το θεμα ειναι πως τα απεκτηε ο πατερας του και τα χαιρεται ο γιοκας του

  10. …….κ εζησε κ αυτος καλα κ φυγαμε αδιαβαστοι εμεις…🎃🎃🎃

Comments are closed.