Βαλάντης: «Η τελευταία μου σχέση με απαξίωνε και μου ζητούσε 1.500 ευρώ τον μήνα για να μείνει» [BINTEO]

Κοινοποίηση:
balanthw

Το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Ιανουαρίου, ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων άγνωστες στιγμές της ζωής και της καριέρας του.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, διάβασε το «σκληρό» μήνυμα χωρισμού που είχε λάβει από την πρώην σύντροφό του.

«Μετά από 3,5 χρόνια, όταν τελειώνει κάτι και ο άλλος θεωρείς ότι ήταν ένα σκουπίδι, εγώ δηλαδή ήμουν το σκουπίδι, δεν το αφήνεις κι έτσι. Όταν έχεις ζήσει μαζί μου, όταν σε έχω ευεργετήσει και γυρίζει και σου λέει: “Δεν είσαι ένα τίποτα”. Τότε τόσα χρόνια τι έκανες με αυτόν; Αυτό το ον θέλω να το ξεχάσω, να το σβήσω τελείως» ανέφερε, αρχικά, ο Βαλάντης, ενώ στη συνέχεια άρχισε να διαβάζει το μήνυμα.

«Είσαι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος που θες να σε υπηρετούν, να σε προσέχουν, να σου χρυσώνουν το χάπι, να ασχολούνται μαζί σου, επειδή έτυχε να έχεις καλή φωνή και έτυχε να κάνεις επιτυχίες κάποια εποχή. Λες και είσαι ο μοναδικός που το έχει καταφέρει αυτό. Χωρίς από τότε να προσφέρεις τίποτα, ούτε στην κοινωνία, ούτε στα παιδιά σου, ούτε στις γυναίκες που είχες δίπλα σου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Καλά σού είπε. Κι εσύ στη ζωή σου για τα λεφτά τα έκανες όλα!

  2. Ε καλά τώρα. Κι εμένα μου συνέβη το ίδιο μετά από 6 χρόνια, όχι 3.5. Όταν μια γυναίκα σου τα λέει αυτά είναι γιατί την “γεμίζει” άλλος. Και προκειμένου να καλύψει τις τύψεις της (γιατί καταλαβαίνει εσωτερικά πως αυτό είναι προδοσία) προσπαθεί να εφεύρει λόγους για τους οποίους “σου άξιζε” να σου φερθεί έτσι. Για να μην σκέφτεται πόσο σκάρτη είναι. Δεν έχει νόημα να κάθεσαι να στενοχωριέσαι. Σκάρτο άτομο χωρίς ψυχή, κανένας που γυρνάει μετά από τόσα χρόνια σχέσης να σου τα πει αυτά δεν είναι αληθινός άνθρωπος. Χάρη σου έκανε που έφυγε.

    1. Και τη γεμίζει άλλος γιατί εσύ δε μπορείς.
      ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  3. Καλά σου κάνε. Ότι σπέρνεις αυτό θερίζεις.

Comments are closed.