Βίντεο της Κέιτ Μίντλετον από την πρώτη της δημόσια εμφάνιση -Χαμογελαστή για ψώνια

Κοινοποίηση:
uiuiy

Βίντεο από την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον δημοσίευσαν διεθνή μέσα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ντυμένη με φούτερ και κολάν, εθεάθη να κάνει τα ψώνια της καθώς περπατούσε μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Το στιγμιότυπο τράβηξε πολίτης που βρισκόταν κοντά στο παντοπωλείο που έκαναν τα ψώνια τους .

Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά πυκνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας. Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο φαίνεται πως το ζευγάρι παραβρέθηκε και σε αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους.

Το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν υπήρχαν φωτογραφίες ή βίντεο από την εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στο παντοπωλείο πυροδότησε εκ νέου τις θεωρίες συνωμοσίας.

Ειδικοί επί βασιλικών θεμάτων, μετά την είδηση εμφάνισης της Κέιτ Μίντλετον, σχολίασαν ότι η εμφάνιση θα μπορούσε να αυξήσει την πίεση στο Παλάτι.

Ο Φιλ Ντάμπιερ δήλωσε συγκεκριμένα: «Είναι υπέροχο που η Κέιτ εθεάθη δημοσίως και είναι προφανώς σε φάση ανάρρωσης. Πολλοί άνθρωποι θα ανακουφιστούν που είναι αρκετά καλά για να πάει στο παντοπωλείο και περιμένω ότι σύντομα θα πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο ή θα βγαίνει έξω κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Όπως όλοι όσοι αναρρώνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά από μια εγχείρηση, θα αρχίσει να πλήττει και φυσικά θα θέλει να επιστρέψει στην κανονική ζωή. Αλλά δυστυχώς για κάποιους ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αλλού τίποτα δεν θα είναι ποτέ αρκετό και τώρα θα λένε ότι αν είναι αρκετά καλά ώστε να την βλέπει το πλήθος, τότε γιατί δεν μπορούμε να μάθουμε τι έχει;», ανέφερε.

Ο βιογράφος Φιλ Ντάπιερ υποστήριξε ότι η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον δείχνει ότι το παλάτι βρίσκεται σε πανικό.

«Η εμφάνισή της υποδηλώνει πανικό στο Παλάτι. Ακριβώς τη στιγμή που ο σάλος της περασμένης εβδομάδας καταλάγιασε, της επέτρεψαν να αναζωπυρώσει όλα τα ερωτήματα σχετικά με την υγεία της, τα οποία θα έπρεπε να παραμείνουν ιδιωτικά. Οι σύμβουλοί της προφανώς δεν μπορούν να αποφασίσουν ποια πρέπει να είναι η στρατηγική τους ή να τη συμφωνήσουν με εκείνη. Αν συνεχίσουν έτσι θα έχει άσχημο τέλος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: