Βίντεο σοκ στο Ρέθυμνο: Η στιγμή που αυτοκίνητο χτυπάει μητέρα και παιδί μπροστά σε λεωφορείο

Κοινοποίηση:
1

Οι εικόνες κόβουν την ανάσα. Το αυτοκίνητο μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να προσπεράσει το λεωφορείο. Εκείνη τη στιγμή έτρεχαν να διασχίσουν το δρόμο μια μάνα με το παιδί της…


Αυτοκίνητο χτύπησε μητέρα και παιδί κατά την προσπάθειά τους να διασχίσουν το δρόμο μπροστά από ένα σταθμευμένο λεωφορείο. Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή των Περιβολίων και συγκεκριμένα στην Λεοφώρο Παχλά στο Ρέθυμνο στην περασμένη Πέμπτη το απόγευμα και καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά το ατύχημα όταν το αυτοκίνητο προκειμένου να προσπεράσει το σταθμευμένο λεωφορείο μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Χτυπάει μητέρα και παιδί, που φαίνεται να περνούν βιαστικά και χωρίς να ελέγξουν το δρόμο.

Μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με πολύ ελαφρά τραύματα και είναι καλά στην υγεία τους.

Πηγή: rethemnosnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΜΥΑΛΟ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΟΜΠΑΝΑΝΙΑ…ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΣΑΝ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ

  2. Έχουν ελέγξει το δρόμο από την αντίθετη κατεύθυνση και μόνο, μιας και θεωρητικά το λεωφορείο κλείνει την κυκλοφορία στην πλευρά του οδοστρώματος που βρίσκονται. Τώρα ο κατσικογ@μης οδηγός που παραβιάζει διπλή διαχωριστική γραμμή όπως και ο επόμενος που κατά τύχη δεν ήταν εκείνος που χτύπησε παιδί και μητέρα πρέπει να στερηθούν το δίπλωμα για δύο έτη τουλάχιστον και με βραχιόλι να τους παρακολουθεί η τροχαία μήπως και οδηγήσουν χωρίς δίπλωμα. Είμαστε η μόνη χώρα παγκοσμίως που έχουμε άπειρα χιλιόμετρα με διπλή διαχωριστική και ταυτόχρονα τα περισσότερα δυστυχήματα με πλαγιομετωπικές. Μυαλά αμοιβάδας οι περισσότεροι οδηγοί. Συνειδητά ασυνείδητοι και εγκληματίες.

  3. Ο αλλος το βοδι o νεοελληνας στο πλανο καπνιζει και ουτε καν τρεχει να βοηθησει

Comments are closed.