Βίντεο-σοκ από τις ΗΠΑ με Δασκάλα να πετά 9χρονη κωφάλαλη μαθήτρια στο έδαφος

Κοινοποίηση:
ΣΔΩΣΔΩΣΔΩΣΔ

Μια δασκάλα σε σχολείο για κωφά παιδιά στις ΗΠΑ τέθηκε σε αναστολή αφού κατηγορήθηκε ότι πέταξε βίαια στο έδαφος εννιάχρονη μαθήτρια.

Το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε εν μέρει σε βίντεο παρακολούθησης, συνέβη στις 6 Δεκεμβρίου στο σχολείο St. Rita για κωφούς στο Ίβεντέιλ του Οχάιο και προκάλεσε σοκ.

Στο βίντεο από την κάμερα παρακολούθησης του σχολείου, το οποίο η μητέρα του κοριτσιού κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο και αργότερα δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δασκάλα καταγράφεται να παίρνει το κορίτσι και να το μεταφέρει στον διάδρομο.

Το βίντεο φαίνεται να κόβεται τη στιγμή που η δασκάλα φέρεται να πέταξε τη μαθήτρια. Στη συνέχεια, το παιδί φαίνεται πεσμένο στο έδαφος .

Ένας άνδρας και η γυναίκα υπάλληλος φαίνονται για λίγο στο βίντεο να στέκονται πάνω από το κορίτσι, καθώς συνέχιζε να βρίσκεται στο έδαφος.

«Όταν είδα για πρώτη φορά το βίντεο, εξοργίστηκα τόσο πολύ που έπρεπε να πάρω ένα λεπτό. Έμεινα εντελώς άφωνη, δεν μπορούσα πραγματικά να συγκεντρωθώ σε αυτό που ήθελα να πω», δήλωσε η μητέρα σύμφωνα με τη New York Post

Η μητέρα είπε ότι η κωφάλαλη κόρη της, της μετέφερε το περιστατικό.

Δεν ήταν άμεσα σαφές τι οδήγησε στη συγκεκριμένη απαράδεκτη πράξη και η μητέρα ισχυρίζεται ότι το σχολείο δεν της έχει αποκαλύψει τίποτα.

Είπε ότι αναφέρθηκαν σε αυτό ως ένα «ήσσονος σημασίας περιστατικό».

Η Αρχιεπισκοπή του Σινσινάτι, η οποία εποπτεύει το σχολείο, δήλωσε ότι η δασκάλα τέθηκε σε άδεια αφού ειδοποιήθηκε η τοπική αστυνομία.

Δεν ήταν άμεσα σαφές ποιος ειδοποίησε τις αρχές.

«Οποιεσδήποτε ενέργειες από μέλος του προσωπικού του σχολείου St. Rita που δεν αποτελούν παράδειγμα σεβασμού και αξιοπρέπειας για τα παιδιά που έχουν εμπιστευτεί στη φροντίδα μας αντιμετωπίζονται αμέσως», δήλωσε εκπρόσωπος

«Η ασφάλεια των μαθητών και του προσωπικού του σχολείου St. Rita είναι υψίστης σημασίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: