Βίντεο σοκ: Μάνα ρίχνει στο νερό το αυτιστικό παιδί της για να πνιγεί!

Κοινοποίηση:
1

Στο σοκαριστικό βίντεο που τη δείχνει να ρίχνει το αγόρι στο κανάλι και φεύγει τρέχοντας, 20 δευτερόλεπτα μετά, η 45χρονη εμφανίζεται ξανά στο πλάνο μαζί με έναν άνδρα που είδε το παιδί στο νερό και έτρεξε να το βοηθήσει!

Η υπόθεση σοκάρει όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά τους πάντες στο Μαϊάμι. Μια μητέρα καταγράφηκε σε video να σπρώχνει το αυτιστικό αγοράκι της σε ένα κανάλι με σκοπό να πνιγεί το παιδί. Δεν τα κατάφερε αλλά προσπάθησε ξανά και τελικά σκότωσε το αγόρι.


Όλα έγιναν την περασμένη Τετάρτη. Η 45χρονη Πατρίσια Ρίπλεϊ καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να οδηγεί τον 9χρονο γιο της Αλεχάντρο στην όχθη ενός καναλιού στο Μαϊάμι, να κοιτάζει γύρω της για να δει αν τη βλέπει κανείς, να χαϊδεύει το κεφάλι του αγοριού και δευτερόλεπτα μετά να το σπρώχνει με μανία στο νερό προκειμένου να το αφήσει να πνιγεί!

Ενώ το παιδί φαίνεται να πέφτει στο νερό, εκείνη απομακρύνεται με γρήγορες κινήσεις, μια ακόμη ένδειξη πως ό,τι έκανε ήταν προμελετημένο. Το σοκαριστικό video που δημοσίευσε στο κανάλι Univision, έρχεται στο φως της δημοσιότητας λίγες μέρες αφού στη 45χρονη ασκήθηκε δίωξη για τη δολοφονία του γιου της.
Γιατί αυτό που καταγράφηκε στο βίντεο ήταν η πρώτη προσπάθεια της Ρίπλεϊ να σκοτώσει το παιδί της. Στη δεύτερη, τα κατάφερε…

Στο σοκαριστικό βίντεο που τη δείχνει να ρίχνει το αγόρι στο κανάλι και φεύγει τρέχοντας, 20 δευτερόλεπτα μετά, η 45χρονη εμφανίζεται ξανά στο πλάνο μαζί με έναν άνδρα που είδε το παιδί στο νερό και έτρεξε να το βοηθήσει!

Εκείνη τη φορά, το παιδί σώθηκε. Αλλά η μητέρα του ήταν αποφασισμένη για όλα. Μια ώρα μετά, χωρίς αυτή τη φορά να βρεθεί κανείς περαστικός για να σώσει τον 9χρονο Αλεχάντρο, η μητέρα του τον οδήγησε σε ένα άλλο κανάλι. Κι εκεί, άφησε την τελευταία του πνοή.

Η ψεύτικη απαγωγή
Η 45χρονη όχι μόνο σκότωσε το ίδιο της το παιδί, που έπασχε από βαριάς μορφής αυτισμό και δεν μπορούσε να μιλήσει, αλλά επιχείρησε να αποπροσανατολίσει τις αρχές, καταγγέλλοντας στην αστυνομία ότι δυο μαύροι (!) άνδρες, της έστησαν ενέδρα, την έβγαλαν από το δρόμο και απήγαγαν το αγόρι!

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, η Ρίπλεϊ (μητέρα δυο παιδιών) τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι ένα γαλάζιο αυτοκίνητο την έβγαλε από το δρόμο. Ισχυρίστηκε ότι ένας άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητο, υπό την απειλή μαχαιριού της ζήτησε ναρκωτικά και μετά πήρε το αγόρι, το κινητό της κι ένα tablet.

Αμέσως μετά την καταγγελία, η αστυνομία έβγαλε Missing Alert για τον 9χρονο Αλεχάντρο αλλά τα κενά στην ιστορία της μητέρας και οι διαφορετικές εκδοχές της για το τι είχε γίνει, προκάλεσαν υποψίες. Το πρωί της επόμενης μέρας, το πτώμα του άτυχου παιδιού βρέθηκε μερικά χιλιόμετρα από το σημείο όπου υποτίθεται ότι είχε απαχθεί.

Εκτός από το βίντεο που τη δείχνει να ρίχνει το παιδί στο νερό, υπάρχει κι άλλο ένα από κάμερα ασφαλείας που τη δείχνει να κάθεται στο αυτοκίνητό της, χωρίς το αγόρι, περίπου 20 λεπτά πριν καλέσει την αστυνομία για να καταγγείλει την «απαγωγή».

Όταν την κάλεσαν για ανάκριση και της έδειξαν το βίντεο από την πρώτη απόπειρα να σκοτώσει τον 9χρονο, η Ρίπλεϊ παραδέχτηκε ότι σκαρφίστηκε την ιστορία με την απαγωγή και τελικά ομολόγησε ότι έριξε το παιδί στο κανάλι όπου βρέθηκε νεκρό. «Πάει σε ένα καλύτερο μέρος» φέρεται να είπε. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η 45χρονη δεν άντεξε το βάρος της φροντίδας του γιου της. Και θεώρησε ότι η καλύτερη λύση ήταν να τον σκοτώσει…
Η Ρίπλεϊ συνελήφθη και ήδη οδηγήθηκε στο δικαστήριο. Κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού και απόπειρα δολοφονίας. Περιμένει να δικαστεί και έχει προφυλακιστεί. Είναι αντιμέτωπη με τη θανατική ποινή

Πηγή: Miami Herald

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: