Βίντεο που δεν αντέχεται: Οι τελευταίες στιγμές ενός 6χρονου παιδιού που βασάνιζαν πα-τέρας και μητριά (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
2021-11-24_201854

Οι τελευταίες στιγμές ενός βασανισμένου 6χρονου αγοριού στη Βρετανία προκαλούν σοκ.

Το οπτικό υλικό δείχνει το παιδί αποστεωμένο να παλεύει να σηκώσει το πάπλωμα από το πάτωμα, όπου το ανάγκαζαν να κοιμάται για μέρες ο πατέρας και η μητριά του, λίγες ώρες πριν το δολοφονήσουν.

Σε βίντεο καταγράφεται ο 6χρονος Άρθουρ Λαμπίνιο-Χιους, να υποφέρει από την κακοποίηση.

Το βίντεο παρουσιάστηκε την Τρίτη (23/11) στο δικαστήριο Coventry Crown Court. Στο εδώλιο της πολύκροτης δίκης που απασχολεί τα βρετανικά ΜΜΕ κάθονται η μητριά του, Έμα Τάστιν και ο πατέρας του, Τόμας Χιους που κατηγορούνται ως υπεύθυνοι για τον θάνατο του Άρθουρ στο σπίτι τους στα Δυτικά Μίντλαντς στις 17 Ιουνίου της περασμένης χρονιάς.

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή το άτυχο αγόρι, ο Άρθουρ εμφανίζεται να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, μετά από τα πολύμηνα βασανιστήρια που έχει δεχθεί.
Το παιδί ακούγεται να επαναλαμβάνει με τρεμάμενη φωνή “κανείς δεν με αγαπάει”, καθώς προσπαθεί να περπατήσει, ενώ φαίνεται να κουτσαίνει.

Στα ηχητικά κλιπ που συνοδεύουν το βίντεο και τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική αστυνομία, το αγόρι ακούγεται επίσης να λέει αρκετές φορές “κανείς δεν θα με ταΐσει”.

Όπως γράφει η DailyMail, στο δικαστήριο η κατηγορούσα αρχή περιέγραψε στους ενόρκους πως ο 6χρονος υπέστη εξαιρετικά σοβαρό τραυματισμό στον εγκέφαλο, ως αποτέλεσμα της επαναλαμβανόμενης κακοποίησης από τη μητριά και τον πατέρα του.

Η μητριά του αγοριού κατηγορείται ότι του προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη, η οποία οδήγησε στο θάνατο του παιδιού, ενώ για συνέργεια και κακοποίηση κατηγορείται ο πατέρας του Άρθουρ. Οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται ότι κακοποιούσαν το παιδί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ

  2. Μονοι τους τοποθετούν κάμερες, μονοι τους τα διαπράττουν ενώ τους καταγράφουν οι κάμερες. Το ανθρώπινο είδος δεν έχει ίχνος αίσθησης.

  3. Ψυχούλα μου!😥😥😥 Αδίστακτα τέρατα μην γεννοβολατε αν δεν είστε άξιοι!!! Θανατική ποινή στα τέρατα που το προκάλεσαν αυτό στην αθώα ψυχούλα!!!🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

  4. Έχω δει πολλά πράγματα στη ζωή μου και ζωντανά και σε βίντεο αυτό όμως το βίντεο δεν είχα τη δύναμη να το ανοίξω να το δω.
    Το άρθρο όμως το αφιερώνω στους γραικύλους, που αναφέρονται με διθυράμβους στις υπέροχες κοινωνικές υπηρεσίες της μεγάλης Βρετανίας.

  5. Άγγλοι σιχαμερά σκουλίκια όπως και οι γερμανοί, σκατοφάρες ικανές για τα ποιο απάνθρωπα εγκλήματα. Να φτάνουν να βασανίζουν μια αθώα ψυχούλα τα καθάρματα! Φτάνει μόνο η φυλακή για αυτά τα τέρατα της κόλασης η πρέπει να ριχτούν σε γουρούνια να μην μείνει ούτε κόκκαλο;

  6. Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους!!! Μεγάλη στενοχώρια!!!

  7. Ο/Η κρεμαλα και βασανιστικο κοψιμο οργανων,,, σε κοινη θεα λέει:

    κρεμαλα!!!! ακομη και σε αυτους που πιθανον να ηξεραν και δεν μιλησαν…. εν πασει περιπτωσει ΠΟΤΕ δεν το εχω δει με καλο ματι αυτο το κω@#ΝΗΣΙ με τους ανωμαλους….και τους μπεκρους….

  8. αυτη η κοινωνια πρεπει να τελειωσει ΤΩΡΑ!!!

Comments are closed.