Βίντεο-ντοκουμέντο: Η τραγική στιγμή που 21χρονος Αλβανός στην Κατερίνη προσπαθεί να πάρει το όπλο αστυνομικού και εκπυρσοκροτεί!

Κοινοποίηση:
1

Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας από την συμπλοκή που έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην Κατερίνη.

Στο σοβαρό επεισόδιο μάλιστα, εκπυρσοκρότησε όπλο, την ώρα που ένας 21χρονος επιχείρησε κατά τη διάρκεια της σύλληψής του να το αρπάξει από τον αστυνομικό.
‘Ολα ξεκίνησαν όταν προκλήθηκε ένταση μεταξύ πωλητών στην πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο της πόλης. Κάποιος κάλεσε την αστυνομία. Όταν έφτασαν στο σημείο το επεισόδιο είχε λήξει αλλά όταν άρχισαν να κάνουν ελέγχους σε όσους βρίσκονταν στο σημείο κάποιοι αντέδρασαν.

 

Ένας 21χρονος από την Αλβανία αρνήθηκε τον έλεγχο και μάλιστα έσπευσαν να τον βοηθήσουν άλλοι δυο, ένας 25χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος Έλληνας.

Ο 21χρονος προσπάθησε να πάρει το όπλο αστυνομικού, με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί τραυματισμός.

Και οι τρεις συνελήφθησαν.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η σελίδα Law and Order:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τα νταϊλικια τους οι αλλοδαποί μόνο στις ξένες χώρες που τους φυλοξενουν τα κάνουν στις δικές στους χώρες είναι κοτουλες και σηκώνονται και φεύγουν γιατί εκεί έχουν θανατική ποινη

  2. Κουμάντο στην Ελλάδα κάνουν, οι γύφτοι και οι Αλβανοί, εσείς μην ξεχνάτε να ψηφίστε Συνταγματικό τόξο, τι τίποτα φασίστες είστε;

  3. γυφτους και τηγανοκεφαλος πεταξτε τους εξω απο την ελλαδα

  4. Αλβαναριά…
    Αει στο διάλο από εκει που ήρθατε και εσείς και οι πουτάνες σας….

  5. Εκτέλεση με συνποτικές, αει στο διάολο με τα παραβατικα όλα που μαζευτήκαν στην Ελλάδα,!! Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Πας να παραβείς το νόμο και την τάξη, και απέναντι σε όργανο της ταξης, μπαμ και κάτω ρε μουνί! Δηλαδή άμα βρει καμιά κοπέλιτσα ή κανένα οικογενειάρχη θα τον γαμήσει ο μούλος!! Ρε μπαμ και κάτω να ξεβρωμίσει ο τόπος!! Να επιβάλει το κράτος το νόμο επιτέλους, και η διακιοσύνη την πραγματική τιμωρία στα αποβράσματα!!!

      1. Τα glock δεν έχουν ασφαλεια οπλιζεις και ρίχνεις όσοι ξέρουν από όπλα Είναι για τα σώματα ασφαλείας για άμεση εμπλοκή

  6. ΑΠΈΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΆ ΤΟΥΣ.
    ΧΘΕΣ..
    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

Comments are closed.