Βίντεο-γροθιά από τη Βενεζουέλα! Ξεψύχησε στην αγκαλιά της μητέρας της επειδή δεν υπήρχε νοσοκομείο με ρεύμα! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
koritsi_venezouela

Ένα σοβαρά υποσιτισμένο 19χρονο κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της μητέρα της, χωρίς να καταφέρει να λάβει την ιατρική φροντίδα που θα μπορούσε να της σώσει τη ζωή, λόγω του πολυήμερου μπλακ άουτ που έχει «γονατίσει» το σύστημα υγείας της Βενεζουέλας.

Την δραματική ιστορία αποκάλυψε Daily Mail.

Τραγική μητέρα η Ελίζαμπεθ Ντίαζ επισκέφθηκε διαγνωστικό κέντρο στην πόλη Βαλένσια με την κόρη της, η οποία πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και χρόνιο υποσιτισμό, σε κρίσιμη κατάσταση. Το κορίτσι είχε έντονους σπασμούς και όλα έδειχναν ότι η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί τραγικά.

Ωστόσο οι γιατροί στο διαγνωστικό κέντρο έδιωξαν τη μητέρα με το αποστεωμένο κορίτσι στην αγκαλιά, επειδή οι εγκαταστάσεις του κέντρου δεν είχαν ηλεκτρισμό και δεν μπορούσαν να τη βοηθήσουν.

Το ιατρικό προσωπικό παρέπεμψε τη μητέρα σε ένα άλλο ιατρικό κέντρο, στην περιοχή Λας Λόμας, όπου τη διαβεβαίωσαν ότι θα υπήρχαν γιατροί που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την κόρη της.

Στο διάστημα όμως που χρειάστηκε για τη γυναίκα να μεταφέρει το κορίτσι στο άλλο νοσοκομείο, η 19χρονη είχε αρχίσει να χάνει τη μάχη για τη ζωή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: