Βάρα κόρνα, αν τολμάς: Τίγρης κάνει βόλτες μέσα σε αμάξι [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΑΣΑΣΑ

Η παραλία του Μαζατλάν στο Μεξικό αποτελεί τουριστικό προορισμό για χιλιάδες τουρίστες αλλά και κάποιες τίγρεις, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.

Οι παραθεριστές που βρέθηκαν στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο Μαζατλάν την περασμένη Κυριακή είδαν κάτι που δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μέσα σε ένα αμάξι ήταν μια τίγρης, που έβγαζε το κεφάλι της από το παράθυρο.

Η παρουσία της τίγρης δεν πέρασε απαρατήρητη, με τους τουρίστες και τους κατοίκους να ανεβάζουν βίντεο και φωτογραφίες στα social media από το εντυπωσιακό αιλουροειδές.

Λες και ήταν σκυλάκι, η τίγρης καθόταν ήσυχη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και πού και πού έβγαινε έξω από το παράθυρο για να πάρει τον αέρα της.

Σε άλλα βίντεο και φωτογραφίες, η τίγρης που είναι περίπου τεσσάρων μηνών περπατούσε στο τουριστικό κέντρο της πόλης και σαν μεγάλο γατάκι που είναι άρχισε να παίζει με περαστικούς που δεν φοβήθηκαν να τη χαϊδέψουν.

Άντρας στην Κίνα κυκλοφορεί με καυκάσιο ποιμενικό σκύλο βαμμένο σαν τίγρη – Sputnik Ελλάδα, 1920, 18.11.2020

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η μεξικανική νομοθεσία δεν απαγορεύει την κατοχή εξωτικών ειδών όπως οι τίγρεις, αλλά οι βόλτες σε εξωτερικούς χώρους τιμωρείται.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: