Βάνα Μπάρμπα: «Υιοθέτησε» δύο γιούς από το Πακιστάν

Κοινοποίηση:
Βάνα Μπάρμπα

Με δικαστική απόφαση απέκτησε η Βάνα Μπάρμπα, δύο γιους! Για την ακρίβεια, η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός ορίστηκε επίτροπος δύο ανηλίκων αγοριών πακιστανικής καταγωγής.


Η Βάνα Μπάρμπα ορίστηκε με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας επίτροπος δύο ανηλίκων αγοριών, ηλικία 16 και 14 ετών, πακιστανικής καταγωγής, που έμειναν ορφανά μετά τη δολοφονία της Ελληνίδας μητέρας τους από τον Πακιστανό πατέρα τους, ο οποίος εκτίει ποινή ισοβίων και βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στη φυλακή.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ο ενας στους δυο ηταν δωρο ???? Οπως οι οδοντοκρεμες ???? Και τα Ελληνοπουλα πεταμενα σαν σκυλια στα ορφανοτροφεια……Μερκελ. Ταγιπ, Sleepy Jo πατηστε το κουμπι να τελειωνουμε…….

  2. Η ατάλαντη αμόρφωτη πρώην καταπιεσμένη επαρχιωτισα Βανα Μπάρμπα που λίγο πριν δήλωνε πατριωτισσα και μάλιστα θα συμμετείχε σε συναυλίες για την στήριξη των ακριτικών νησιών σήμερα υιοθετεί Πακιστανα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για την φτωχή τω πνεύματι , ειναι ότι τα παιδάκια των φτωχών Πακιστανών εχουν προικισμένους μπαμπάδες. Ουστ μωρη που πας να ανοίξεις τον δρόμο για την στήριξη των λαθραίων που ήρθαν χωρίς χαρτιά και βάσιμη δικαιολογία σε μια χώρα που δεν έχει να προσφέρει ούτε στα παιδιά της .

  3. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΄΄ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ΄΄ ΚΑΙ ΤΗΣ ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ΄΄ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΙΤΕΜΕΝΕΣ ΜΑΝΤΑΜΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΄΄ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ΄΄…….

    1. …κάτι στην άκρη……για τα γεράματα!!!!!

  4. Ελληνοπουλα δεν έχει αυτήν η χώρα? Θα πουν τώρα οι φιλοαλλοδαποι τα ελληνοπουλα έχουν συγγενείς εδώ….και λέει ο χάρος έχουμε και αεροπλάνα να τους στείλουμε στους συγγενείς στο Πακιστάν.

  5. Τυχερή θάσαι, άμα δε σε σφάξουνε μόλις ψιλομεγαλώσουν…
    Πιο ηλίθια… πεθαίνεις.

  6. Αφού δεν βάζουν μυαλό, τι να λυπηθούν, Αλλά θα ξαναβγεί και θα πάρει άλλη..

  7. Καλα τι προσπαθεις να αποδειξεις. Ελληνοπουλα δεν υπαρχουν;;

  8. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΗΡΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΜΕΤΑ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ…ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comments are closed.