Βάζει ένα παγάκι στο λαιμό της για 20 λεπτά κάθε δύο μέρες. Ο λόγος; Ο,τι καλύτερο για την υγεία!

Κοινοποίηση:
1

Οι Κινέζοι γιατροί έχουν κάνει μία ανακάλυψη που μπορεί να οδηγήσει σε τεράστια φυσική βελτίωση με ελάχιστη προσπάθεια. Όχι μόνο θα βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου και της πέψης, αλλά θα σας ανακουφίσει και από πονοκεφάλους, κρύωμα και πολλά ακόμα.
Το σημείο “Feng Fu”, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στο λαιμό και το κρανίο, φαίνεται πως έχει πάρα πολύ δύναμη και μπορεί να μας χαρίσει ευεξία. Το να το διεγείρεται είναι τόσο απλό που μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας:

Πάρτε ένα παγάκι και βάλτε το ακριβώς πάνω στο σημείο που βλέπετε παρακάτω. Θα πρέπει να μείνει εκεί για τουλάχιστον 20 λεπτά. Για να το κρατήσετε στη θέση του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κασκόλ.

Αυτή η διαδικασία καλό θα είναι να γίνεται κάθε 2 με 3 μέρες. Σύμφωνα με την Κινέζικη ιατρική, είναι σημαντικό να γίνονται τα ενδιάμεσα διαλείμματα. Τις μέρες που ενεργοποιείτε το σημείο. θα πρέπει να κάνετε την διαδικασία το πρωί πριν φάτε και το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο. Απλά βάλτε ένα παγάκι πάνω στο σημείο.

Όταν η διαδικασία γίνει σωστά, μπορεί να έχει τα εξής αποτελέσματα:

Βελτιωμένο ύπνο
Καλύτερη διάθεση
Αποδοτικότερη πέψη
Αυξημένη αντοχή σε κρυώματα
Αυξημένη αντοχή σε πόνους του σώματος, των δοντιών και εντάσεις

Η διαδικασία αυτή δεν μπορεί να αντικαταστήσει μία επίσκεψη σε γιατρό, αλλά μπορεί να βελτιώσει συνολικά την ευεξία σας. Γι’αυτό, μοιραστείτε το κόλπο με όλους τους φίλους σας που πιστεύετε ότι μπορούν να ωφεληθούν από αυτό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: