“ΒΟΜΒΕΣ” από τον γιατρό Δημήτρη Γάκη: “Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ το ΕΜΒΟΛΙΟ του COVID19 στα ΠΑΙΔΙΑ – ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ του ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ”

Κοινοποίηση:
Καταγραφή


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Οι γιατροί φοβούνται…., οι δικαστικοί φοβούνται…, οι αστυνομικοί φοβούνται…., οι στρατιωτικοί φοβούνται… ΚΑΘΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΡΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ. Αν αυτός ο λοός έχει γίνει τόσο σχιζοφρενής και ΜΑΛΑΚΑΣ εύχομαι να κάνουν ΑΥΡΙΟ ΝΤΟΥ οι Τουρκαλάδες για να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο ΔΙΑΟΛΟ!!!… ΛΟΥΓΚΡΕΣ!!! ….Ε!…ΛΟΥΓΚΡΕΣ!!!. ( Άντε τραβάτε να εμβολιαστήτε ΖΩΑ και ΚΑΛΟ ψόφο!)

  2. οι γονεις θα το δεχτουν κι αυτο φυσικα εκτως απ μερικες ςξςρεσεις που θα το παλεψουν μα ματεα γιατι ενας κουκος δε φερνει την ανοιξη

  3. Επαναλαμβάνουμε και ξαναλέμε πως αυτά που θα συμβούν είναι βάση προγράμματος και σχεδίου. Οι εμβολιασμένοι (ή αλλιώς ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ) θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα μετά απο 1 έτος και θα παρουσιάζουν ΝΕΕΣ ασθένεις και παθήσεις που θα βγάζουν περίεργα εξανθήματα στο δέρμα και κυρίως εγκεφαλικές διαταραχές. Αλλοι θα χάσουν κάποιες απ τις αισθήσεις τους, όπως οσφρηση γεύση αντίληψη κλπ. Λοιπόν οκ ακούγονται παράξενα ακραία και συνομοσιολογικά, αλλά όταν θα συμβούν σύντομα εδώ θα είμαστε και θα τα ξαναπούμε. ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ! το καταλαβαίνουμε αυτό? βιάζονται, πρέπει να προχωρήσουν οι εξελίξεις αλλά ταυτόχρονα πρέπει τα “διαφορετικά” γεγονότα να είναι απανωτά, για να φανεί ως ένα βαθμό ανικανότητα του συστήματος να ανταπεξέλθει και ταυτόχρονα να “επιτραπεί” να συμβούν τα πολύ άσχημα γεγονότα. Πολύ μεγάλο κρίμα για τους γονείς που θα εμβολιάσουν τα παιδιά τους και θα έχουν προβλήματα ΑΛΥΤΑ, και δεν θα μπορούν να τα βοηθήσει ούτε ο Θεός.

  4. Κύριε Γάκη πρωτοπόροι στούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς είναι οί επίλεκτοι τής Pfizer.
    “Βiontech καί Pfizer άρχισαν νά κάνουν δοκιμαστικούς εμβολιασμούς σέ παιδιά κάτω τών 12 ετών.
    Θά γίνουν δοκιμές σέ 144 παιδιά ηλικίας μεταξύ 5 καί 11 χρόνων.Τελικά θά γίνουν δοκιμές σε 4.500
    χιλιάδες παιδιά.
    Γιάννης Λάκων

  5. Τα αυτονόητα λέει ο κύριος Γάκης. Δυστυχώς οι περισσότεροι γιατροί στην Ελλάδα είναι ΚΟΤΕΣ και φοβούνται μη χάσουν λεφτά και προνόμια. Ή ακόμη χειρότερα έχουν λαδωθεί κιόλας.

  6. Είναι φασιστική η οποιαδήποτε υποχρεωτικοτητα σε ιατρικές πράξεις, να δω ποτέ θα ξυπνήσει η Δικαιοσύνη σ’αυτή την χώρα

Comments are closed.