“ΒΟΜΒΕΣ” από την Μαρία Αθανασίου: “Υπάρχουν γυναίκες που έχουν κάνει έως και 20 αμβλώσεις. Όταν η άμβλωση γίνεται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, γιατί η άλλη να μην το ξανακάνει; Είναι σαν να την επιδοτούμε”

Κοινοποίηση:
Μαρία Αθανασίου

“300.000 αμβλώσεις το χρόνο, είναι πολύ μεγάλος αριθμός” δήλωσε μιλώντας στον Focus FM και στον Στέφανο Δαμιανίδη, η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης,  κα Μαρία Αθανασίου.
“Προβληματίζομαι με τις περίεργες ελευθερίες. Ενώ ο υγειονομικός δεν έχει την ελευθερία να αποφασίσει εάν θα εμβολιαστεί η όχι, η άμβλωση είναι μια ελευθερία που δίνεται απλόχερα”.

“Υπάρχουν γυναικες που έχουν κάνει έως και 20 αμβλώσεις. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει κατά λάθος. Είναι λανθασμένη αντίληψη αυτής της επέμβασης που είναι ενάντια στη φύση. Μία χειρουργική επέμβαση, όσο απλή και να ειναι εμπεριέχει κίνδυνο. Σε νεαρές κοπέλες μπορεί να προκύψει στείρωση, γιατί γίνονται φλεγμονές στις σάλπιγγες. Ύστερα είναι και το ηθικό κομμάτι, όταν δεν τους “βολεύει” ένα παιδί. Δεν προσέχουν. Δεν υπάρχει ενημέρωση. Κι όταν η άμβλωση γίνεται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, γιατί η άλλη να μην το ξανακάνει; Είναι σαν να την επιδοτούμε”.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ……..
    τι λεει τελικα ο Βελοπουλος?????
    γιατι ο φιλος του ο Μητσοτακης ειναι υπερ των εκτρωσεων……..
    ψηφιζει κατα η παρων ως συνηθως?????

  2. Οταν ανοίγουν τα πόδια τους να παίρνουν προφυλάξεις, δεν είναι μόνο οι αμβλώσεις μεταφέρουν και νοσήματα οι αχρηστες.

  3. ο συχωρημένος παππούς μου μου έλεγε η μεγαλύτερες πουτάνες είναι η γαλλίδες αλλα πρώτες στις εκτρώσεις είναι η ελληνίδες

  4. ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΤΟΟΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ε; ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΥΡΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ

  5. Εμπρηστής και φονιάς εμβρύων κι μωρών, οι ποιο μεγάλοι κομπλεξικοί εγκληματίες γιατί ξέρουν άριστα ότι το εκάστοτε κακόμοιρο θύμα δεν μπορεί να κάτι το παραμικρό για να γλυτώσει και να ζήσει. Θα ύπαρξη όμως κάποια στιγμή τιμωρίας.

  6. Μπορεί να είμαι υπέρ της ελευθερίας των αμβλώσεων αλλά πρέπει να υπάρχει και ένα όριο! Ας μάθουν επιτέλους και την αντισύλληψη! Το καταλαβαίνω, μία κοπέλα να μείνει μία, άντε δύο φορές, λόγω απροσεξίας έγκυος, αλλά 10 και 20 και 30 φορές; τον εαυτό της δεν τον λυπάται;;;

  7. Κάποτε γνώριζα μια κοπέλα που στα είκοσι της χρόνια είχε ήδη κάνει 3 αμβλώσεις…
    Δε γνωρίζω πόσες ακόμα έκανε μέχρι σήμερα.
    Αν αυτό δεν είναι έγκλημα διαρκείας τότε τι είναι ?

Comments are closed.