ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΤΑ ΚΟΚΚΑΛΗ από τον διευθυντή της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Παναγιώτη Τζένο! “Ούτε ο Πειραιάς, ούτε ο Ολυμπιακός…”

Κοινοποίηση:
tzenos_

Ο διευθυντής της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, Παναγιώτης Τζένος, πριν από λίγο έγραψε για τον Πέτρο Κόκκαλη που οδεύει προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Χωρίς άλλα σχόλια, παραθέτουμε την ανάρτησή του:

“Στάζι μέλι για τον ΣΥΡΙΖΑ….

Τελικά η καλύτερη «μπίζνα» στην Ελλάδα είναι να δηλώνεις «Ολυμπιακός». Αν μάλιστα δεν βάζεις και φράγκο, καταφέρνεις να λειτουργείς παρασιτικά και κερδίζεις και δημοσιότητα, τόσο το καλύτερο. Οι σχέσεις της οικογένειας Κόκκαλη με την «αριστερά» – που μετεξελίχθηκε σε αυτό που σήμερα αποκαλούμε ΣΥΡΙΖΑ- είναι πολύ βαθιές. Ξεκινάνε από την «κυβέρνηση του βουνού» δοκιμάστηκαν στα «χρυσά χρόνια της Μεταπολίτευσης» με το μεγάλο φαγοπότι των «εθνικών προμηθευτών» και φθάνουν έως και σήμερα. Με τις πρόσφατες συμβάσεις για τον ΟΠΑΠ, τα εξοπλιστικά, τις κατασκευές, έως και τον «πόνο των μεταναστών» οι οποίοι μένουν σε τρώγλες που στοιχίζουν όσο μια μεζονέτα στο Ψυχικό. Και μάλιστα με απευθείας ανάθεση. Ας είναι. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη ( όχι Βελουχιώτη). Αλλά το να ισχυρίζονται οι καταληψίες του Μαξίμου ότι εκφράζουν το νέο, την ώρα που έχουν αγκαλιάσει όλη τη διαπλοκή της χώρας και μάλιστα να κουνάνε και το δάχτυλο, δεν το σηκώνει ούτε ο Κνιτης Καρτερός στα υπόγεια του Μαξίμου. Ούτε ο Φλαμπουραρης, που βλέπει περισσότερους επιχειρηματιες απ’ ότι ο πρόεδρος του ΣΕΒ. Άντε τώρα να ηρεμήσεις τον Βαξεβάνη που πριν από μερικές εβδομάδες έβγαζε το βιβλίο «Ο άνθρωπος του Τείχους» για τον Κόκκαλη….

Υ.Γ. Ούτε ο Πειραιας, ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η ιστορία θα ξεχάσουν ποιοι συντάχθηκαν στο πλευρό όσων εκτελούν συμβόλαια ηθικής και φυσικής εξόντωσης αντιπάλων τους!!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: