“ΒΟΜΒΑ” από τον πατέρα του Γρηγόρη Δημητριάδη: “Έχουν σχεδιάσει την εξόντωση Κουφοντίνα”

Κοινοποίηση:
603b7465825e633ef824da72

Με νέα του παρέμβαση ο δικηγόρος Σπύρος Δημητριάδης, πατέρας του συνεργάτη του πρωθυπουργού καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι έχει σχεδιάσει την εξόντωση του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Στην ανάρτηση του στο Facebook σημειώνει:

Το θέμα του Κουφοντίνα το έχουν σχεδιάσει.

Θα τον σκοτώσουν και αφενός θα μονοπωλήσει την ατζέντα για καιρό ώστε να μην ασχολούμαστε με τα χάλια τους και αφετέρου θα συσπειρώσουν το δεξιό ακροατήριό τους, την συντηρητική κοινωνία, τους Κυρ – Παντελήδες και όλα τα ψοφοειδή ανθρωπάκια.

Υπολογίστε και τις αντιδράσεις, τις διαδηλώσεις, τους ρουφιάνους των ΜΑΤ που θα αμοληθούν να καίνε και θα εμφανιστούν σαν προστάτες του νόμου και της τάξης.

Μακάρι να βγω ψεύτης!

Σε προηγούμενη ανάρτηση του, ζήτησε από τον πρωθυπουργό να σώσει τη ζωή του Δημ. Κουφοντίνα

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τι λεει ο Κος αυτος;;;;;; Ποιοι θα τον σκοτωσουν;;;;;;;Ας σταματησει την απεργια πεινας να σωθει!!!!!!!!! Αντε καραγκιοζηδες, δεν του ειπε κανενας να κανει απεργια πεινας!!!!!!!

  2. Τί τα λες σε μας, πες τα στο γιο σου που δουλεύει για τον παιδεραστή!

  3. Στα παπαρια μας ο Κουφοντινας αλλα κανενας δεξιος δεν πιστευει οτι η Νουδουλα ειναι δεξιο κομμα μια λαιτ εκδοση του Συριζα ειναι.Ο φραγγας θα κανει κομμα για σωσιβιο στο συστημα μαζι με τον Βελοπουλο και οι δυο πανε για μπαζες.Η μονη πραγματικη απειλη στο Συστημα ειναι ο Τζημερος

  4. Εάν ο Κουφοντίνας είναι πράκτορας της CIA όπως λέει ο Γιωτόπουλος, ΤΟΤΕ είναι λογικο την εντολή να φάει το Παύλο Μπακογιάννη την είχε λάβει απο τη CIA για να ανέβουν οι Μητσοτάκηδες και εν γνώσει των Μητσοτάκηδων και την ανάλγητης Ντόρας.
    Και λογικό ακόλουθο, ο μούλος αυτός με το μολυσμένο από κακουργήματα και προδοσίες DNA του να ηγείται της παράταξης των Παιδεραστών.
    Ο επικεφαλής της παράταξης των Παιδεραστών Κυριάκος Μητσοτάκης σε αυτή την περίπτωση θα θέλει την εξόντωση του Κουφοντίνα πριν μιλήσει. Γιατί δε τον έβγαλαν έξω όπως λογικά του υποσχέθηκαν.
    Δε μας κάνει πλέον εντύπωση οτιδήποτε σατανικό έχει να κάνει με το ΣΑΤΑΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

  5. Απεργία πείνας δεν λένε ότι κάνει; Οπότε γιατί λέει ότι θα τον σκοτώσουν;

  6. Πάντως οι Τζωρτζάτος και Γιωτόπουλος λένε γιά τόν Κουφοντίνα ότι είνα πράκτορας τής cia.

Comments are closed.