“ΒΟΜΒΑ”! Το Facebook λογοκρίνει όσους τα χώνουν για τον κορωνοϊό αλλά… είναι μέτοχος σε εταιρείες που φτιάχνουν εμβόλια!

Κοινοποίηση:
facebook-logo

Σε μία καταγγελία «βόμβα» προχώρησαν τρείς Ιταλοί ευρωβουλευτές, οι οποίοι υποστηρίζουν πως ένας από τους λόγους που το Facebook λογοκρίνει δημοσιεύσεις χρηστών, σχετικά με τον κορωνοϊό, είναι πως μεγαλομέτοχοι του κατέχουν μετοχές σε εταιρείες που κατασκευάζουν εμβόλια.

Συγκεκριμένα με γραπτή τους ερώτηση, που κατέθεσαν προς την Κομισιόν, τρείς Ιταλοί ευρωβουλευτές της Ομάδας Ταυτότητας και Δημοκρατίας (Francesca Donato, Marco Campomenosi , Stefania Zambelli), προβαίνουν σε μία αποκάλυψη-βόμβα, σχετικά με τα αίτια που αναγκάζουν το Facebook, να λογοκρίνει δημοσιεύσεις χρηστών ακόμη και ευρωβουλευτών.

Όπως αναφέρουν στην ερώτηση τους, «όλο και πιο συχνά, το Facebook περιορίζει την ελευθερία έκφρασης των πολιτών λογοκρίνοντας τις δημοσιεύσεις τους, επικαλούμενο υποτιθέμενες και αόριστες παραβιάσεις των κοινοτικών προτύπων. Η λογοκρισία του είναι εξίσου σοβαρή όταν γίνεται χωρίς νόμιμο λόγο, για να σιωπήσει τους ευρωβουλευτές στις σελίδες των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, κατά κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματός τους στην ελευθερία έκφρασης κατά την άσκηση της εντολής τους».

Υποστηρίζουν δε, όπως αναφέρει το zougla.gr, ότι, «αυτό γίνεται για να αποτρέψει τη δημοσίευση επιστημονικά έγκυρων και αντικειμενικών πληροφοριών σχετικά με τις θεραπείες COVID-19, οι οποίες έρχονται σε σύγκρουση με τα οικονομικά συμφέροντα των κύριων θεσμικών μετόχων του, οι οποίοι κατέχουν επίσης μετοχές στις φαρμακευτικές εταιρείες που παράγουν εμβόλια».

«Πρόκειται για μια κατάφωρη σύγκρουση συμφερόντων, με επιπτώσεις στην ελευθερία της έκφρασης και στην παροχή ολοκληρωμένων πληροφοριών, εις βάρος των απλών ανθρώπων», αναφέρουν οι Ιταλοί ευρωβουλευτές και καλούν την Κομισιόν, εν αναμονή της θέσπισης ενός ευρωπαϊκού ρυθμιστικού πλαισίου, που θα απαιτεί το Facebook και άλλες πλατφόρμες να υποστηρίζουν τα θεμελιώδη δικαιώματα, όπως η ελευθερία της έκφρασης και της πληροφόρησης, να απαντήσει αν σκοπεύει να αναλάβει άμεση, κατάλληλη και αποτελεσματική δράση επί του θέματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Κλείστε το μουτροβιβλίο του κυρίου Μάρκου Ζαχορόβουνου και ανοίξτε κανένα βιβλίο……ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…….

  2. Όση σχέση έχει ο Μπουρλας με τα εμβόλια άλλη τόση έχει αυτό το παιδί βιολί με το f/b,απλά είναι ανανταμ παπανταμ illuminati.

  3. Μήπως όλες οι μεγάλες εταιρείες είναι συνδεμένες μεταξύ τους και στο βάθος πίσω από την κουρτίνα οι τράπεζες που κινούν τα νήματα γιατί τυπώνουν τα χρήματα ? Αυτό είναι η νέα τάξη. Πότε θα ξυπνήσουμε και θα δούμε πίσω από την κουρτίνα ?

  4. Καλα κανει το εβραιοπουλο αφου εχει περιπου 2,5 δις μακακες που κ@υλ@ντιζονται και ψαχνονται εκει μεσα για μο@νιτσες και μο@νιτσους.

  5. Οκ….
    μικρο πουστακι…παρε το φατσοβιβλιο και βαλτιο στον κωλο σου…
    Αντεε γιατι..εχουμε αρχισει….ΝΑ ΑΓΡΙΕΥΟΥΜΕ….

  6. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΝΟΠΑΝΟ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΡΟΦΑΤΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΟΙΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΝ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΣΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΘΕΙΑ , ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ. ΞΕΡΕΙ Η ΠΟΥΣΤΡΙΤΣΑ ΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ.. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΦΒ.

Comments are closed.