ΒΟΜΒΑ! Συνέλαβαν τον δήμαρχο της… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ESKASE-TORA

Το διαβάζουμε στους συναδέλφους του anagnostis.org

Υπό κράτηση βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος μαζί με τρεις υπαλλήλους του Δήμου κι έναν ιδιώτη οδηγό φορτηγού.

Ο ίδιος προσήλθε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και κρατείται για να προσαχθεί με αυτόφωρη διαδικασία για το θέμα των απορριμμάτων που έχει προκύψει τις τελευταίες εβδομάδες.

Σε ότι αφορά την υπόθεση, η δημοτική αρχή στην προσπάθειά της να προστατεύσει την υγεία των δημοτών, βρήκε μια προσωρινή λύση μεταφόρτωσης των απορριμμάτων σε φορτηγό ιδιώτη από τα αυτοκίνητα του Δήμου, σε κτήμα στην περιοχή Αυλώνα Ερμιονίδας. Με κάποιο τρόπο ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής βιντεοσκόπησε την διαδικασία και κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία η οποία έπραξε αυτό που ορίζει ο νόμος.

Ο δήμαρχος Ερμιονίδας σε αποκλειστικές του δηλώσεις στον Άκη Γκάτζιο για το anagnostis.org μέσα από το αστυνομικό τμήμα όπου κρατείται, τονίζει μεταξύ άλλων πως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την δημόσια υγεία αν δεν απομακρυνθούν άμεσα τα σκουπίδια από τους δρόμους, επισημαίνοντας πως ήδη έχει κάνει αναφορά στην εισαγγελία Ναυπλίου για το θέμα, εκπέμπoντας SOS για την Ερμιονίδα και τους κατοίκους της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: