ΒΟΜΒΑ!!! “Σκιές” γύρω από το θάνατο του Μητροπολίτη Αιτωλίας από ΚΟΡΟΝΟΙΟ (;;) – Έρευνα με εντολή εισαγγελέα

Κοινοποίηση:
a-217

Το ενδεχόμενο να υπάρχουν ευθύνες για την καθυστερημένη μεταφορά του μακαριστού Μητροπολίτη Κοσμά στο νοσοκομείο, παρότι νοσούσε βαρύτατα από κοροναϊό, διερευνάται με εντολή της Εισαγγελίας Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του της ιστοσελίδας sinidisi.gr, έχουν ήδη κληθεί συγκεκριμένα πρόσωπα προκειμένου, καταρχάς, να καταστήσουν σαφές ποιος είχε την ιατρική ευθύνη όταν ο ιεράρχης παρέμενε στην κατοικία του από τις 18 Νοεμβρίου 2021, οπότε και βρέθηκε θετικός στην Covid-19, έως την 1η Δεκεμβρίου, οπότε διακομίστηκε εσπευσμένα στη νοσηλευτική μονάδα σε άσχημη κατάσταση.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, γιατρός από το Βόλο ο οποίος φέρεται να υπαγόρευε την ιατρική αγωγή, όσο ο μακαριστός Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας παρέμενε στην κατοικία του, θα κληθεί να πει ό,τι γνωρίζει -εφόσον γνωρίζει- σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες παρήλθαν οι πρώτες κρίσιμες για την εξέλιξη της νόσου ημέρες.

Ουσιαστικά, διερευνάται αν η κατ΄οίκον νοσηλεία ήταν επιλογή συγκεκριμένου προσώπου ή προσώπων, πέραν του ιδίου του ποιμενάρχη, και κατά πόσο αυτή στέρησε πολύτιμο χρόνο με αποτέλεσμα τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας του που ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αναστραφεί.

Με ενδιαφέρον αναμένονται τα στοιχεία που θα προκύψουν και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα περάσει στο στάδιο της ανάκρισης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Οποιος είναι δικός τους ζεί. Κάτι χούφταλα εκατο χρονών μετά το πολύ μία εβδομάδα πήγαν σπίτι τους. Νά δώ όταν πεθάνουν και βρεθούν εμπρός στο βήμα του Χριστού τι θά πούνε. Ουαι Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί φτάνει η ώρα σας.

  2. Γριπη ειχε και την ονομαζουν κορονοιο, αλλα αν πας νοσοκομειο με γριπη γιατι εισαι ηλικιωμενος και με επιβαρυμενη υγεια και σου εφαρμοσουν κορονοπρωτοκολο δεν γλιτωνεις με τιποτα. Αν δεν πηγαινε στο νοσοκομειο μπορει να γλιτωνε

  3. Τον κολλησαν οι αντεμβολιαστες….ενώ θ επρεπε ν τον πρόσεχαν διότι εκκλησια σπίτι ητν……ντροπή τους

  4. Κοίτα έχουν φάει πολλούς δεν είναι μόνο ιεράρχες είναι και δημόσια πρόσωπα ξεκληρησαν οικογένειες νέα παιδιά πολλά οπότε κάτι συμβενει η το σύστημα η σταδιακή θανατηφόρα ένεση κλπ αυτοί δεν είναι γιατροί αλλά βρυκολακες με εντολή διαβόλων

  5. Από πού προκύπτει ότι η αιτία του θανάτου του είναι η “καθυστερημένη” μεταφορά του στο νοσοκομείο; Και πώς ξέρουμε ότι ο θάνατός του δεν οφείλεται σε ιατρικά λάθη ή πλημμέλειες εντός του νοσοκομείου; Το μόνο δεδομένο που έχουμε είναι ότι πέθανε αφού πήγε στο νοσοκομείο, χωρίς δικούς του ανθρώπους δίπλα του να ελέγχουν τι γίνεται. Δεν έχουμε καν ως δεδομένο ότι θα πέθαινε αν δεν πήγαινε καθόλου στο νοσοκομείο. Το χειρότερο είναι ότι πέθανε μόνος του, δεν μπόρεσε να χαιρετήσει και να τον χαιρετήσουν οι δικοί του.

    Μου θυμίζει την ιστορία της 51χρονης μερικούς μήνες πριν που την διασωλήνωσαν με εντολή εισαγγελέα και χωρίς τη θέλησή της, και τελικά πέθανε, οπότε έριξαν το φταίξιμο στην καθυστερημένη διασωλήνωση. Βέβαια, όταν την διασωληνώναν καθυστερημένα, και πάλι χωρίς τη θέλησή της, δεν το σκέφτηκαν αυτό, ήταν σίγουροι ότι θα την έσωζαν παρά την καθυστερημένη διασωλήνωση.

  6. Ο εισαγγελέας να ψάξει και τις εντολές που έδωσε ο ανάξιος αρχιτράγος Αθηνών και πάσης Ελλάδος ο οποίος έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος με την απώλεια του συγκεκριμένου ιεράρχη.

  7. Να πουν γθατι δεν πήρε το φάρμακο που έδωσε ο Γώγος σε άλλο γιατρό φίλο του Όπως κατήγγειλαν χτες γιατροί στην πατρα

  8. Πεθαίνουν από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και λένε για κοροιδοιό. Γιατί δεν του δώσανε μονοκλωνικά όπως στον ιερώνυμο του κούλη; Αλλά δεν ήταν ούτε τιτίκα, ούτε δημητρούλα να ήταν υποχείριο των μασόνων και των αντίχριστων που κυβερνάνε και νομίζω ότι είναι αυτός μαζί με τον Κυθήρων που δεν δέχτηκε να κάνει Ανάσταση στις 10 που διέταξαν οι μόσιαλοι. Γιατί στις 12 φαίνεται έβγαινε ο κοροιδοιός του κούλη, του μόσιαλου και του τσιόδρα. Καλό Παράδεισο Άξιε Δέσποτα που δεν πρόδωσες τον Χριστό όπως τον πρόδωσαν οι μητρο-μπολίτες της μίζας και του εμβολίου.

  9. Εξόντωσαν τόν αρχιερέα διότι δέν υπήγετο εις τήν συνομοταξία τής συμμορίας των, ούτε ήτο καρπαζοεισπράκτωρ. Αντιδιατιθέμενοι ενάντια τού θανατηφόρου δηλητηρίου (τό αποκαλούμενο ως ….εμβόλιο covid!!!!) εισίν αγκίθαι εις τούς οφθαλμούς τών τουρκόσπορων νεογενίτσαρων γενοκτόνων εγκληματιών καί αγωνιωδώς επισπεύδουν, διά πασών τών ανόμων καί καταχθονίων μέσων, ίνα τούς …. ξεπαστρέψουν !!!! Ενώ αντιθέτως, διά τούς (ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ καί ΦΙΛΙΚΩΣ ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΟΥΣ) αυλοκόλακας (κληρικούς καί λαϊκούς) τών φασιστόμουτρων κυβερνητικών καί πολιτειακών παραγόντων, εάν ασθενήσουν, αυτομάτως υπάρχουν τά κατάλληλα προσφερόμενα φάρμακα (μονοκλωνικά αντισώματα κλπ) πρός άμεση θεραπεία των. Αποδείξεις επί τού λόγου τό αληθές, υπάρχη μέγα πλήθος αυταποδείκτως καί μάλιστα λίαν προσφάτως μέ αρχιεπισκόπους, πατριάρχας καί λοιπούς αυλοκόλακας τού κυκλώματός των, οι οποίοι (αν καί υπέργηροι όντες) εντός ολίγων ημερών εθεραπεύθησαν πλήρως. Θά πληρώσουν μετά φρικτού καί βαρυτάτου αντιτίμου (προσκαίρως ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ), όλοι αυτοί οι κακούργοι εγκληματίαι διά τάς στυγεράς των δολοφονίας, ΔΕΝ θά τούς διασώσει ΤΙΠΟΤΕ εκ Χείρων Τού Δικαιοκρίτου Θεού, Τού Κυρίου Ιησού Χριστού.

    1. Γιατί γράφεις όμως στην καθαρεύουσα δεν καταλαβαίνω;
      Υστερα υπάρχουν και νεώτεροι εδώ μέσα που δεν την συνάντησαν ποτε τους οπότε;

  10. Αλα Χριστοδουλο και Τραγκα εφυγε! Οποιος παει κοντρα στο συστημα κακη του τυχη! Τα μονοκλωνικα που ητανε?

  11. Ο εισαγγελέας ας βγει να πει για τα μικρόβια που κόλλησε μέσα…. επίσης να βγει να μας πει ο εισαγγελέας γιατί δεν του χορηγήθηκαν μονοκλωνικά;; Τι κάνει νιαου νιάου ρε παλιοτόμαρα, επίτηδες τον έφαγαν γιατί ήταν ανεμβολίαστος και τους χάλαγε το αφήγημα! Ο Ιερώνυμος γιατί πήρε μονοκλωνικά αμέσως;;

Comments are closed.