ΒΟΜΒΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: “Θα συμμετέχω στις εκλογές!

Κοινοποίηση:
eedb5ec490adc1d7e6d357c470a1dc1c_L

Στην εκπομπή “Η ώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ”, ο Ηλίας Κασιδιάρης απαντά:

-Διατηρεί κανονικά το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και στις επόμενες εκλογές θα επανεκλεγεί πανηγυρικά βουλευτής με τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

-Οι αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης απέτυχαν και τώρα έχουν αναλάβει τη βρώμικη δουλειά τα κανάλια, που διαδίδουν συνεχώς ψέματα. Βρίσκονται σε καθεστώς πανικού, καθώς οι ΕΛΛΗΝΕΣ εμφανίζονται σε όλες τις δημοσκοπήσεις και βρίσκονται προ των πυλών της Βουλής.

-Οι φόβοι του Μητσοτάκη για απώλεια της αυτοδυναμίας, λόγω ισχυρής κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης των ΕΛΛΗΝΩΝ. Αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα εθνικά και κοινωνικά θέματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ηλια μαζι σου…..εμεις θα σε στειλουμε εκει

  2. Μέχρι κι η γκόμενά του τα παράτησε όλα και πήγε για μπάνια κι αυτοί ακόμα ονειρεύονται. Ή είναι για δέσιμο ή μας δουλεύουν κανονικά.

  3. Δεν μπορούν να σταματήσουν τον Ηλία να κατέβει σαν υποψήφιος βουλευτής.. Είναι βέβαιο όμως, ότι ανάλογα και με τα δημοσκοπικα ευρήματα, θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να δυσκολέψουν την είσοδο του στη βουλή, με όπλο τα ΜΜΕ, με δυσκολίες στην επικοινωνία του από τις φυλακές, με φεικ νιους κλπ… Ο λαός δεν πρέπει να λυγίσει αυτή τη φορά… Είναι κρίμα να είναι στη βουλή ο βελοπουλος που δεν έχει προσφέρει τίποτα και να μην είναι ο Ηλίας.. Οι ψηφοφόροι του βελοπουλου, δεν έχουν κανένα συμφέρον να παραμένουν εκεί… Ούτε καν τη χαρά ότι παλεύουν για κάτι δεν έχουν.

  4. Ηλια θα στειλουμε δυνατη ομαδα στο κυνοβουλιο…..
    δεν θα γλυτωσουν την παρουσια σου….
    θα εισαι η φωνη μας…..Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  5. Για να φοβάται τόσο πολύ η ΝΔ έναν Κασιδιάρη, φανταζόμαστε τα ποσοστά που παίρνει το κόμμα του. Η ΝΔ φοβάται το κάθε πατριωτικό και Ελληνικό, αλλά μόνο όταν κινδυνεύουν τα ποσοστά της. Έτσι έγινε και το 2013 με την Χρυσή Αυγή, έτσι γίνεται και τώρα με το κόμμα Κασιδιάρη. Έχουν έτοιμο τον μηχανισμό και ξέρουν πως και πότε θα τον ενεργοποιήσουν. Μόνο ο λαός μπορεί να τους τρίξει τα δόντια. Δεν τους τα ετρειξε το 2019, αν δεν τους τα τρίξει και τώρα δεν υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα. Εκτός και αν νομίζουμε οτι ο Βελλόπουλος είναι πατριώτης

  6. ΕΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ

  7. Αξιος Ηλια οπως και επισης ο κ.Βαλασιδης , ο Μανουσος, ο Κυριληδης και η κ.Μπιλλη.

  8. Πάμε δυνατά, Ηλία! Θα τσακίσουμε τα κοπρόσκυλα του συστήματος!

  9. Ο μοναδικός ηγέτης πού φοβάται το το σύστημα είναι ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ψηφίζουμε ΕΛΛΗΝΕΣ στις εκλογές

Comments are closed.