ΒΟΛΟΣ: Μανιασμένος άνδρας σάπισε στο ξύλο την πρώην σύντροφό του επειδή δεν ήθελε να είναι μαζί ξανά

Κοινοποίηση:
mania

Εκτός εαυτού βγήκε ένας 25χρονος άνδρας στον Βόλο, ο οποίος επισκέφθηκε την 32χρονη πρώην σύντροφό του, με σκοπό να επανασυνδεθούν, ωστόσο εκείνη ήταν ανένδοτη, με αποτέλεσμα ο νεαρός να εισβάλει στο σπίτι της και να της επιτεθεί!

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο πρώην σύντροφός της όρμησε στο σπίτι στις 20:30 το βράδυ της Τετάρτης, την χαστούκισε και στη συνέχεια την άρπαξε από τα μαλλιά και την χτυπούσε με γροθιές! Όταν εκείνη κλειδώθηκε τρομοκρατημένη στο υπνοδωμάτιο για να γλιτώσει, ο 25χρονος έσπασε την πόρτα και άρχισε να ουρλιάζει σε κατάσταση αμόκ, αναστατώνοντας την γειτονιά. Η 32χρονη γυναίκα είχε Άγιο, αφού μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκαν στο σημείο άνδρες της Αστυνομίας και πέρασαν χειροπέδες στον 25χρονο.

Ο μανιασμένος άνδρας οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ο οποίος του ασκήθηκε δίωξη για απειλή, σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράνομη βία και παραπέμφθηκε για να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο πήρε προθεσμία. Όμως, παρέμεινε στα κρατητήρια ως την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: