ΒΛΑΞ, ΛΙΓΟΥΡΗΣ, ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ; ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Image1 (1)

Αυτό είναι το ζευγάρι που οι Τούρκοι συνέλαβαν στα σύνορα.

Βλαξ, λιγούρης, τζμπατζής ή κάτι άλλο ο αστυνομικός που πήγε με την κοπέλα του να ψωνίσει στα σύνορα;

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από την διαδικασία σύλληψης τους από τους Μογγόλους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Πήγε για ψυχαγωγία λέει ο μπετοβλακας…. Να πηδ@ξει τζάμπα ήθελε κ το παιξε large στην κοπέλα, το τζάμπα πέθανε ακαταλληλε, αντε γειά απ την οικογένεια των ενστολων. Μας ντροπιασες σαν άνδρες κ στους εχθρούς έτι περισσότερο! Που πάνε κ τους βρίσκουν ρε πο@στη??????

  2. Να παει απο της φερραι μεχρι την ανδριανουπολη ηξερε…μετα εβαλε το gps γιανα γυρισει…δεν ηξερε τον δρομο και χαθηκε. να παει ομως χωρις gps ηξερε….λαζος θα ειναι!

  3. Κανονικα θα επρεπε να τους κρατησουν οπως τους φανταρους μας που τους ειχαν 3 μηνες φυλακη και χωρις να φταινε.
    Αλλα απο την αλλη οι δικες μας οι κοτες οταν πιάνουν πρακτορες στην ελλαδα τους χαιδευουν βλεπεις και τους αφηνουν αμεσα μη τυχον και θιξουμε τον σουλτανο τους

  4. Ενταξει για να ψωνισουν πηγαν….ολοι απο βορεια ελλαδα πανε μια βολτα να ψωνισουνε φτηνα μια ανασα δρομος.
    Εδω εμεις στην ελλαδα εχουμε γινει ελβετια στης τιμες…και η μισθοι και η συνταξεις παραμενουν στα ιδια ισα ισα να την βγαλεις φτανουν και καθε χρονο και χειροτερα…πλεον δεν θα ευχομαι καλη χρονια….μονο υγεια!.

  5. Μολις επιστρεψει,θα τον περιποιηθουν αναλογα,γιατι πηγε τουρκια χωρις ειδικη αδεια και προξενησε την μεγιστη αναστατωση.Πιθανον να του δωσουν και τα παπουτσια στο χερι.

  6. Το λιγότερο που θα έπρεπε να γίνει είναι να απολυθεί άμεσα επειδή έθεσε σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια. Επίσης είναι απολύτως ακατάλληλος για σώμα ασφαλείας.

  7. Καλά να πάθουν που θέλανε να αφήσουν τα λεφτά τους σε αυτούς που μας απειλούν και μιλάνε για γαλάζιες πατρίδες. Να τους κρατήσουν εκεί τους ανθέλληνες.

  8. Οι πιο πολλοί δημόσιοι και ειδικά ένστολοι είναι τσαμπατζήδες.Τα λεφτά που παίρνετε ραγιάδες είναι από τους φόρους Ελλήνων,όταν πάτε να ξαναπατήσετε το pin να πάτε στην Τουρκία να εισπράξετε το μηνιάτικο.
    Άντε γιατί μας έχετε ζαλίσει τα παπάρια με την κλάψα σας βρωμόσκυλα.

  9. “Εμείς ήρθαμε για ψώνια”… Καλά να πάθετε. Έβαλαν το GPS και προχωρούσαν !!!

Comments are closed.