(ΒΙΝΤΕΟ) Ξαφνική έκρηξη ηλεκτρικού λεωφορείου στο Παρίσι!!!

Κοινοποίηση:
parisi

Από την περασμένη Παρασκευή, ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου εγείροντας ερωτήματα σχετικά με τους κινδύνους των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Το βίντεο δείχνει λεωφορείο της γαλλικής εταιρείας δημόσιων συγκοινωνιών RATP να τυλίγεται στις φλόγες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στο Παρίσι. Ευτυχώς το όχημα δεν ήταν γεμάτο και οι επιβάτες πρόλαβαν να βγουν γρήγορα.

Το Γαλλικό Πρακτορείο σημειώνει ότι και τα 149 ηλεκτρικά λεωφορεία που κατασκευάζει η Bollore SA έχουν υποχρεωθεί σε ακινησία!

“Ο οδηγός του λεωφορείου κατέβασε αμέσως όλους τους επιβάτες. Κανείς δεν τραυματίστηκε”, ανέφερε η RATP. Η πυροσβεστική υπηρεσία της πόλης είπε ότι χρειάστηκαν 30 πυροσβέστες για την κατάσβεση της φωτιάς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα από αυτά τα λεωφορεία πήρε φωτιά. Στις 4 Απριλίου, στο κέντρο του Παρισιού, ένα άλλο λεωφορείο γνώρισε παρόμοια έκρηξη.

Και στα δύο περιστατικά δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Το βίντεο είναι σοκαριστικό γιατί δείχνει πως χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να αναφλεγούν οι μπαταρίες λιθίου, δίνοντας στους επιβαίνοντες μέσα στο λεωφορείο σχεδόν μηδενικό χρόνο για να βγουν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι απαιτούνται 20+ τόνοι νερού για να σβήσει μια φωτιά μπαταρίας οχήματος Tesla. Ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης χρειάζεται, κατά μέσο όρο, 3 τόνους νερού για να σβήσει.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. O Έλον Μάσκ που δεν φοράει τη μάσκα του φτιάχνει αυτή τη σκατοτεχνολογία του μέλοντος….

  2. Προσέχουμε το περιβάλλον και άλλα …. Ο καπνός είναι τοξικός;

  3. Έρχονται κι στην Ελλάδα λεωφορεία πετρελαίου θα λέμε κι θα κλαίμε.
    Εγείρει πολλά ερωτήματα.

  4. ” “Ο οδηγός του λεωφορείου κατέβασε αμέσως όλους τους επιβάτες. Κανείς δεν τραυματίστηκε”, ανέφερε η RATP.” Είδατε εσείς στό video κανέναν επιβάτη νά βγαίνη;;

  5. Τό ριμάδι ήταν μάλλον άδειο αλλιώς θά καιγόντουσαν ζωντανοί οί επιβάτες σάν τά ποντίκια.Οταν πάρει φωτιά τό ηλεκτρικό όχημα δέν σβύνει μέ τίποτα.Εχουν καεί πολλοί άνθρωποι μέ τά αυτοκίνητα τής προόδου.
    Γιάννης Λάκων

  6. Ηλεκτροκινηση = λαμπαδα και μαλιστα χειροτερη κι απ τη βενζινη! Δωστε μπαταριες στο λαο! Ας βαλουνε ειδικα φιλτρα στα εργοστασια τους οι Αμερικλανοι, Κινεζοι κογκολεζοι για το CO2 εκπομπες κι ολα καλα αλλα…. κοστιζουνε! Κοιτανε ηλεκτροκινητα αμαξια και βαπορια τρομαρα τους! Κονομα και των γονεων, αποτελεσμα. ΜΗΔΕΝ!

Comments are closed.