ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ για την 20χρονη που βίασαν οι Πακιστανοί και αφέθηκαν ελεύθεροι – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την ίδια

Κοινοποίηση:
1

Την είχαν στο αμάξι υπό την επήρεια αλκοόλ…

Φως στην υπόθεση βιασμού από δύο Πακιστανούς, που κατήγγειλε μία 20χρονη στην. Θεσσαλονίκη, έρχεται να ρίξει βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Το βίντεο ντοκουμέντο με την 20χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό από τους αλλοδαπούς προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Σε αυτό φαίνεται η στιγμή που οι δύο άνδρες και η κοπέλα μπαίνουν με τα αυτοκίνητά τους σε ένα βενζινάδικο.

Το αμάξι των ανδρών έπαθε βλάβη, με την κοπέλα να κατεβαίνει από το δικό της αυτοκίνητο, προκειμένου να τους βοηθήσει να το σπρώξουν.

Η ίδια υποστηρίζει ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, με τους δύο άνδρες να την απειλούν για να τους ακολουθήσει και εκείνη να πηγαίνει μαζί τους από φόβο για την ζωή της.

Σημειώνεται πως η 20χρονη κοπέλα, στην Θεσσαλονίκη, έπεσε θύμα βιασμού, από δύο Πακιστανούς ηλικίας 34 και 45 ετών που την απήγαγαν και την βίασαν. Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό.

Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την καταγγελία της όταν ξαφνικά σταμάτησε δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Όπως περιέγραψε «με τράβηξαν με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο τους». Οι δυο άνδρες αφού την έβαλαν στο αυτοκίνητο στη συνέχεια τη μετέφεραν στο σπίτι τους, όπου της επιτέθηκαν και την βίασαν διαδοχικά.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ:

Στις 27 Σεπτεμβρίου το βράδυ βγήκε με φίλες της. Κάθισαν σε μια πλατεία και άρχισαν να πίνουν ποτά. Η φοιτήτρια ήπιε κρασί και ούζο σε αρκετή ποσότητα.

Κάποια στιγμή μετά τις 2 τα ξημερώματα διαπίστωσε ότι το κινητό της είχε κλείσει από μπαταρία. Στις 5 το πρωί αποφάσισαν με τις φίλες της να αποχωρήσουν για τα σπίτια τους. Η φοιτήτρια ξεκίνησε μόνη της, πεζή, συνεχίζοντας να πίνει μπύρα στο δρόμο.

Καθώς κατευθυνόταν στο σπίτι της, την πλησίασε ένας άνδρας, πακιστανικής καταγωγής, που φορούσε λευκή μπλούζα, ο οποίος την άρπαξε από το χέρι και την έβαλε με τη βία μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Την ανάγκασε να καθίσει στην θέση του συνοδηγού, ενώ εκείνος κάθισε πίσω. Στη θέση του οδηγού ήταν ένας άλλος άνδρας, πάλι πακιστανικής καταγωγής με μαύρη μπλούζα. Τους δυο άνδρες τους έβλεπε για πρώτη φορά.

Η φοιτήτρια προσπαθούσε να αντιδράσει για να την αφήσουν να πάει σπίτι της. Το αυτοκίνητο όμως ξεκίνησε με κλειδωμένες τις πόρτες, προς μια κατεύθυνση που δεν μπορεί να θυμηθεί, λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ. Της έβαλαν μέσα στο κουτάκι μπύρας που κρατούσε βότκα και την ανάγκασαν να πιει πολλές φορές. Στο δρόμο λόγω βλάβης πήραν ταξί και συνέχισαν τη διαδρομή τους.

Προσπαθούσε να θυμηθεί τι συνέβη. Η μοναδική εικόνα που μπορεί να ανακαλέσει είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου με την μαύρη μπλούζα, να είναι από πάνω της, εκείνη να σφίγγει τα χέρια της αντιστεκόμενη. Δεν ξέρει αν χρησιμοποίησε προφυλακτικό. Ζητούσε διαρκώς να την αφήσουν να φύγει. Ελληνικά όμως δεν μιλούσε κανείς. Της έδωσαν ένα φορτιστή για το κινητό της και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να καλέσει τη μητέρα της. Της είπε ότι είναι στο σπίτι.

Κάποια στιγμή γύρισε στο διαμέρισμα ο άνδρας με την μαύρη μπλούζα. Έλεγε στην φοιτήτρια ασυναρτησίες, όπως I love you. Του ζητούσε να την αφήσει να φύγει, αλλά εκείνος την παρακαλούσε να μείνει κι άλλο. Τελικά της κάλεσε ένα ταξί και της έδωσε 10 ευρώ για να το πληρώσει. Πήγε σπίτι της, όπου την περίμεναν οι φίλες της με ένα περιπολικό γιατί είχαν ανησυχήσει. Στους αστυνομικούς δεν είπε τίποτα. Το μόνο που ήθελε ήταν να ανέβει σπίτι της και να κάνει μπάνιο.

Οι φερόμενοι ως δράστες αρνούνται τα πάντα, υποστηρίζουν ότι η φοιτήτρια πήγε στο σπίτι τους οικειοθελώς.

Υποστηρίζουν ότι γνωρίστηκαν νωρίτερα το ίδιο βράδυ με την φοιτήτρια. Κατανάλωσαν αλκοόλ. Η φοιτήτρια πήγε με την θέλησή της στο σπίτι τους και ήρθε σε επαφή με τον άνδρα με την λευκή μπλούζα.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή και βιασμό, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αφέθησαν ελεύθεροι.


 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Να την κλείσουν φυλακή με τον ρατσιστικό νόμο την συριζοτσουλα ….καταγγέλει αδίκως τους πακιστανους …τα ήθελε τα πήρε και να τα χωνέψει τώρα…έτσι είναι μαύρη πουτσα ήθελε …την γνώρισε …τι θέλει τώρα ? Από το βίντεο προκύπτει ότι ήταν με την θέληση μαζί τους αν κινδυνευεις τρέχεις φωνάζεις κάτι κάνεις τέλος πάντων …ούτε την είχαν δέσει ούτε φιμωσει…

  2. ελαδισταν κρατιδιο του σουλτανου η ελλαδα με κυβερνοντες κρυφομουσουλμανους

  3. Απ’ ότι φαίνεται μόλις βγαίνει από το αμάξι κρατάει το κινητό στα χέρια της και κάπου πάει να πάρει ή στέλνει μήνυμα. Αν πήγαιναν να τη βιάσουν θα την άφηναν να βγει από το αμάξι και να έχει κινητό μαζί της;

  4. Όπως διάβασα στα sites και είδα και στην tv, η μετανοούσα αναρχοσυριζαία δικαιολογήθηκε πως βγήκε και ξαναμπήκε στο αμάξι γιατί λέει την απειλούσαν τα πάκις… τα οποία πάκις δεν της είχαν κλειδώσει ούτε καν την πόρτα της για να μη το σκάσει χαχαχα. Με τι την απειλούσαν με όπλα με μαχαίρια με τι; Δεν μπορούσε δηλαδή να βγει όπως βγήκε εκεί στο βενζινάδικο και να γίνει λαγός ή να τρέξει μέσα στο βενζινάδικο να φωνάξει βοήθεια; Α ξέχασα, δεν μπορούσε να τρέξει γιατί ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ…. χαχαχα Αυτές τις μαλακίες συμβουλεύουν οι δικηγορίσκοι τους πελάτες τους να λένε και περιμένουν μετά οι δικαστές να το χάψουν… Αντί να τη συμβουλέψει να πει πως συγνώμη που ήμουν αναρχοσυριζαία και αναζητούσα πακιστανικές ψωλές αλλά τελικά διαπίστωσα πως μου έπεσαν βαριές και δε θα το ξανακάνω, έλεγε πως την βίασαν. Ας πει τουλάχιστον είχα άγνοια πως τα ισλάμια είναι τόσο βάρβαρα με τις γυναίκες και πως αν και τα έβλεπα σε βίντεος δεν το πίστευα μέχρι που το διαπίστωσα, λέει παπαριές περί βιασμού ενώ τα ήθελε ο κολπίσκος της…

  5. Καμιά αναρχοσυριζαία είναι που ήθελε διαφυλετικές περιπέτειες. Αυτές είτε με αλκοόλ είτε χωρίς αλκοόλ μελαχρινούληδες ψάχνουνε. Μετά της έπεσε βαριά η πακιστανική βρομύλα και η τζιχαντιστική βαρβατίλα και την είδε βιασμό… Έτσι είναι όλες αυτές. Πρέπει να έρθουν κοντά, πολύ κοντά με τα ορκς για να καταλάβουν πόσο ηλίθιες είναι. Ουστ ρε..

  6. Μα καλά…. ποιοι είναι αυτοί οι γίνεις που δεν τους νοιάζει αν η κόρη μπεκρουλιαζει στους δρόμους μεχρι τις 5 τα χαράματα , και μάλιστα χωρίς λόγο , πχ γάμος , γλέντι γενεθλίων η’ σύναξη Σαββατόβραδου….. Οικογένεια αριστερόστροφων άπλυτων παρασίτων μυρίζει η υπόθεση.

  7. Να την χώσουν στην φυλακή την συριζαία ρατσίστρια! Τα σκουρόχρωμα παλουκάρια δεν της έκαναν κανένα κακό, φαίνεται πως πήγε με την θέληση της!!!

  8. Αυτοί που τη βρίζουν είναι οι κλασσικοί αγ@μητοι μικροτσούτσουνοι “Έλληνες” που τις βρίζουν γιατί δε τους κάθεται καμία.

    Στη κοπέλα κατά πάσα πιθανότητα είχαν ρίξει κάτι στο ποτό. Δεν είχε αντιστάσεις από εκεί και ύστερα. Αλλά να το κάνουν στις κόρες σας αν ποτέ αποκτήσετε (γιατί δε σας κάθεται και καμία) να δω τι θα λέτε τότε.

    1. Χαζό Κουνέλι εμένα και όλα τα ναρκωτικά του κόσμου να μου ρίξουν, με πακιστανά, αράπια και γενικά όρκς δεν πάω. Αυτή δεν είχε αντιστάσεις για να τις χάσει έτσι και αλλιώς. Αναρχοσυριζαία ήταν προφανώς προφανέστατα.

  9. ειχε αναρχοαπλιτο πατερα και τισ αδειασαν το πακετο οι πακιστανοι.καλα τισ εκαναν αφου εστω μιλαει με λαθροπιθικουσ.

    1. Αυτο το 20χρονο κατακαθι που εβαλε πακιστανικη σουστα μεσα της, ειναι απο αυτα που λενε “ζουμε μαζι δουλευουμε μαζι, ντοπιες μεταναστριες τσακιζουμε ναζι( εννοωντας τους ελληνες πατριωτες για ναζι ! )”
      Και παει κ αλλο το αισχος ! – καταγγελει τα πακοκατσαριδοχρωμα ως βιαστες της !-Αλληλεγγυος ανθρωπισμος !
      ΚΑΤΑΝΤΙΑ λεμε ! Καταντια και αισχος στην ελληνικη επικρατεια.
      Γυρισε σπιτι της με ταξι που της πληρωσαν τα λ@θροειδη(!) και οταν συναντησε τον αστυνομικο, τον αγνοησε για να μπει για μπανιο !

  10. Χαχαχαχαχαα !!!!!!!
    Ανοιξε και μονη της τη πορτα για να ξαναμπει !
    Ρε ειστε ηλιθιοι;;! – ε με το μπαρδον τωρα
    Πειτε, παραδεχτειτε: Μ αρεσει το σανο. Τη βρισκω με σανο κ κοκα κολα.
    ——
    Καλο ειναι να χεις αυτεπιγνωση.
    .Ανωνυμος Σανοφαγος.

  11. Λυπάμαι που το λέω αλλά μάλλον τα πάκια, όσο και να τους συχαίνομαι, φαίνεται να έχουν δίκιο! Αν φοβόταν, θα έφευγε εκείνη της στιγμή στο βενζινάδικο αλλά προφανώς ήθελε πολύ να την πάρουν οι πακιστανοί και να την περάσουν από ένα σοβάντισμα! Ποιος ξέρει τι πιπέτα τους έκανε και τους ξετρέλανε αλλά μόλις ξεκαύλωσε και ξεμέθυσε, θα κατάλαβε ότι την είχαν πάρει άλλοι τόσοι και είπε να το παίξει θύμα όπως έχουν κάνει και άλλες σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Κρίμα, είναι κατάντια αλλά δυστυχώς οι γυναίκες είναι οι πρώτες που προδίδουν το έθνος στους εισβολείς και είναι υπαίτιες για την ηθική κατάπτωση…

  12. Κλασική περίπτωση αναρχοαπλυτης ζεας που γουστάρη αράπικο φιστικη

  13. Κάπου πρέπει να τον χώσουνε καί αυτοί.νέα παιδιά είναι καί ήρθαν χωρίς τις γυναίκες τούς εδώ.δικαιολογήστε τούς καί μην είστε ρατσιστές.

    1. Τετοια αναγουλα με την Ελλεινιδα ουτε στο μπιγκ μπροδερ.
      Ο Θεμης ..αγία μπροστα της

  14. Ωραία γυναίκα, μπεκρόπινε στίς πλατείες και αυτή σάν τον Ορέστη Μακρή στήν ταινία.
    Πάντως κάτι δέν κολάει στήν υπόθεση.

  15. της γυάλισε της συριζαίας ο μαύρος αλλά μετά ξύνισε που έφερε και το θείο του και τον ξάδερφό τους και το σόι του όλο. Αυτές οι βρωμιάρες δίνουν θάρρος στα πακι

    1. Σίγουρα πρέπει να είναι αναρχο-Συριζέα που γουστάρει μαυριδερούς βρωμο-Πάκιδες.Και ήταν ΟΚ να πάει με τους 2 αλλά μετά τις κουβαλήθηκαν 5-6 Πάκιδες να την περάσουν ένα χεράκι.Αλλά προφανώς μόλις συνήλθε απο τα ξύδια το μετάνιωσε και έφτιαξε την ιστορία ότι την απήγαγαν και τα σχετικά.

  16. ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΜΑΜΗΤΗ ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ ΕΛΛΕΪΝΙΔΑ???ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΕΛΙΚΑ…ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

  17. Ξέρουν που μένουν τα λαθροσκατα να δώσει 100 -200 ευρώ σε τίποτα γύφτος να τους κάνουν να μην τους γνωρίζει η μάνα τους

Comments are closed.