Συνελήφθη από τις βελγικές αρχές η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της διαφθοράς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, σχετικά με την υπόθεση διαφθοράς με το Κατάρ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα «Le Soir» που επικαλείται πληροφορίες από τις βελγικές Αρχές, επιβεβαιώνεται ότι συνολικά έξι άτομα συνελήφθησαν, την Παρασκευή , για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της διαφθοράς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η εισαγγελία υποπτεύεται την καταβολή μεγάλων χρηματικών ποσών ή την προσφορά σημαντικών δώρων σε τρίτους που έχουν πολιτική ή και στρατηγική θέση, η οποία τους επιτρέπει, εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, να επηρεάζουν τις αποφάσεις του Σώματος.
Μετά τη σύλληψή τους, τέσσερα άτομα τέθηκαν υπό κράτηση με ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή των Βρυξελλών, Μισέλ Κλεζ, ο οποίος ηγείται της έρευνας. «Κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και διαφθορά», αναφέρει αναλυτικά η εισαγγελία. Δύο άτομα, ακόμα, αφέθηκαν ελεύθερα από τον δικαστή.
Aαναφορά στη σύλληψη Καϊλή κάνει και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), σημειώνοντας πως «η Εύα Καϊλή για εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και διαφθορά».
Και η βελγική L’ Echo αναφέρει πως ο δικαστής απήγγειλε κατηγορίες και φυλάκισε τέσσερα άτομα για εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και διαφθορά. Η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Εύα Καϊλή είναι μία από αυτές.
L’ Echo: Στη φυλακή και ο σύντροφος της Εύας Καϊλή – Ελεύθερος ο πατέρας της
Την ίδια τύχη με την Εύα Καϊλή είχε και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζιόρτζι, που είναι ο δεύτερος από τους τέσσερις που συνελήφθησαν, στο πλαίσιο των ερευνών των βελγικών αρχών για διαφθορά, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και εγκληματική οργάνωση.
Ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι, σύμφωνα με τη βελγική L’ Echo, είναι συνεργάτης έτερου ευρωβουλευτή και που μετά τη σύλληψή του αναμένεται να οδηγηθεί εντός 48 ωρών στον φυσικό δικαστή.
Αντίθετα, ελεύθερος αφέθηκε ο πατέρας της Εύας Καϊλή Αλέξανδρος, ο οποίος είχε οδηγηθεί για ανάκριση, αφού τον έπιασαν με βαλίτσα γεμάτη με μετρητά, φεύγοντας από ξενοδοχείο των Βρυξελλών.
Σε καθεστώς σύλληψης βρίσκεται επίσης ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής Πιερ Αντόνιο Παντσέρι και ένας λομπίστας από τις Βρυξέλλες που μαζί με την ευρωβουλευτή και τον σύντροφό της θα οδηγηθούν στο δικαστήριο.
Ελεύθερος με όρους αφέθηκε και ο ΓΓ της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων Λούκα Βισεντίνι.
Άλλα δύο πρόσωπα «ελληνικού ενδιαφέροντος» στο στόχαστρο των βελγικών αρχών
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το σκάνδαλο χρηματισμού ευρωπαίων πολιτικών από το Κατάρ βρίσκεται πλέον στα πρωτοσέλιδα ολόκληρου του κόσμος ,εκτός των ελληνικών. Μόνο η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει σήμερα πρωτοσέλιδο αυτό το τεράστιο σκάνδαλο. Για να καταλάβετε πώς λειτουργεί το μαφιόζικο σύστημα στη χώρα της διαφθοράς.
Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις των διωκτικών αρχών του Βελγίου, καθίσταται σαφές ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει τεράστιο βαθμό και τα ευρήματα είναι μόλις σε αρχικό στάδιο.
Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες, στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών του Βελγίου, βρίσκονται τουλάχιστον άλλα δύο πρόσωπα ελληνικού ενδιαφέροντος, τα οποία και αυτά είχαν ταξιδέψει πρόσφατα στο Κατάρ, όπου φαίνεται ότι έγινε η συμφωνία για τον διαμοιρασμό «μαύρου χρήματος».
Τα συγκεκριμένα πρόσωπα εκτός από το περίεργο ταξίδι στο Κατάρ, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους το κάθε ένα, εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα με τους ήδη συλληφθέντες για το μεγάλο αυτό σκάνδαλο.
Οι διωκτικές αρχές του Βελγίου που διεξάγουν την έρευνα – μεταξύ των οποίων και η αντιτρομοκρατική της χώρας – αναμένεται να ασκήσουν και νέες διώξεις, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Ο λόγος που η έφοδος έγινε πριν τα Χριστούγεννα είναι ακριβώς διότι υπήρχαν πληροφορίες πως η Καϊλή και άλλοι εμπλεκόμενοι ετοιμάζονταν να διοχετεύσουν το χρήμα σε ασφαλείς κατευθύνσεις ώστε να μην εντοπιστεί.
ηρεμήστε κύριοι ηρεμήστε εσείς Δηλαδή αν γίνεται υπουργοί βουλευτές και βλέπετε τόσο πολύ χρήματα να πάει και να έρχεται εσείς Λοιπόν δεν θα πάτε τι παραπάνω κάνε αυτό το αθώο κοριτσάκι και οι άλλοι που κλέψανε
Τυχαίο π έσκασε κτ τέτοιο σ προεκλογική περίοδο…μετά τ άλλο φιάσκο με τν κιβωτό
. Όλα συμπτωσεις
2,5 δις Αζερμπαϊτζάν μοίρασε σε οβρωπαιους μίζα για φ. αέριο κ. η σαυρα φον τους επαινεσε. ξέρουμε ότι είναι από Ρωσία κ. το πωλούν ακριβότερα.
Η σαυρα έχει κάνει μεγαλύτερα εγκληματα.
1.επέβαλε τις φόλες. 2.υπερχρεωσε Ευρώπη για όφελος φαιζερ κ. δικοτης.επικοινωνια με μπούρδα. 3.ο άντρας της μεσαζων νταβατζής. 4. Ο γιος της έμπορος όπλων 5. έφερε 10 δισεκατομμύρια δόσεις για Ευρωπαίους.
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΎΛΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΒΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;;;;; αλλά δεν βγάζουν τα μάτια αλλουνού που είναι της φυλής τους.
H Καϊλή ήταν υπεράνω κομμάτων. Όλοι ήθελαν να «φάνε» λιγάκι και το ήξερε καλά και το δούλευε.
Λαθος. το μεγαλύτερο είναι με τα 2.5 δις Αζερμπαϊτζάν στα λαμογια ευρωβλ. Η σαυρα φον ισσαλαιεν πόσα πήρε που το εκθειάζει;;; ; ενω οι αζεροι παίρνουν φ. αέριο από ρωσιο, το μεταπωλουν ΑΚΡΙΒΌΤΕΡΑ στην Ευρώπη, εννοείται κ.οι μίζες στα ύψη.πόσοι οβρ.οπαιοι μασαμπωσαν μύρια. τα 35 της ευουλας είναι σταγονίδιο. αγιο πασοκ, αγια καθάρματα Ελλάδας κ. οβρωπης.
Δεν εχω δει κανεναν μεχρι στιγμη,ειτε απο εφημεριδες,ειτε απο σχολιαστες εδω μεσα να κανει αναφορα στο καταρ. Οι ενας εμπλεκομενος ειναι ο χρηματιζομενος-καιλη-και ο αλλος ειναι αυτος που χρηματιζει-καταρ-δεν θα επρεπε λοιπον αυτη τη στιγμη να σταματησει ακαριαια το μουντιαλ στο καταρ και να σταλθει στην δικαιοσυνη τοσο η καιλη οσο και το καταρ,λεω τωρα εγω;;;;;;;;;;;;;;;;το εγκλημα εχει δυο σκελη.το καταρ παρανομησε-χρηματησε-λαδωσε για να πετυχει τον δολιο σκοπο του.εκεινο δεν θα δικαστει;;;;;;;;;δεν ειδα κανεναν σας να κανει αναφορα σ’αυτο,παρα μονο καθεστε σαν μαλακες και βλεπετε μπαλα και σας φταιει μονο η καιλη.αλλα τοσο σας κοβει.ζωα!!!!!!μπεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!
Είναι απόφοιτος της κλεφτικής σχολής του ΠΑΣΟΚ με καθηγητές τον Σημίτη και τον Βενιζέλο.
Άλλη μία σοσιαλίστρια πού προτίμησε αλλοδαπό καί καταστράφηκε η ζωή της.Ποσο λυπόμαστε.Ο τίτλος είναι λάθος,στο πασοκ είναι η καιλη δεν έχει σχέση με Ν.Δ.
Ο Ιταλός μόνο φταίει. Αυτή δεν ήταν αρχιλαμογιο και αρχικλεφτρα! Ο κακός Ιταλός την παρέσυρε την παρθένα! Χαχαχαχα
Άμα μιλήσει αυτή θα πάρει πολλούς στο λαιμό της. Γι’ αυτό πιέζουν να πέσει στα μαλακά η παλιοπόρνη.
Πασοκ ήταν το Ευακι. Λάθος φώτο έχετε.
Δεν γλυτώνουν από τον νόμο σε σοβαρές χώρες,Μέσα σε 48 ώρες απολογούνται στον φυσικό δικαστή.Εκει δεν παίζουν ουτε γελάνε,ΟΥΤΕ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ.ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ.
εσεις αμα βγαινατε βουλευτες δεν θα κλεβατε ε ???
το παιδακι της τι εχει γινει???
Ναι μπηκε ενας φυλακη και οι προδοτες ειναι εξω και σε κυβερνανε… »μεγαλη νικη» . 2ον . Θα σας το χαλασω γιατι η Καιλη ειναι πιθανο να βγει σε λιγους μηνες… που θα ξεκινησει η παγκοσμια κυβερνηση και θα αλλαξουν οι φυλακες… που μαλλον δεν ειναι για ανθρωπους . Αυτοι που λενε στη μπουζου ειναι μισανθρωποι που ζουν στην κοσμαρα τους και δε θα γινει αυτο που λενε ( μισανθρωποι ειτε το καταλαβαινουν ειτε οχι,,, να το πουμε ετσι ) . Θα μου πεις τι περιμενες να εχει σε ενα site που υμνει τη χουντα τους Ναζι και τον ανθελληνα τον Πουτιν ( φιλος του Ερντογαν ) που κανει πολεμους ? Να εχει καλους ανθρωπους εδω μεσα ? Μισανθρωπους θα εχει… ανιστορητους κλπ . Δε χαιρομαι που εγινε αυτο αλλα το θεμα ειναι γενικοτερο στην Ελλαδα και Παγκοσμιως , δεν ειναι το θεμα η Καιλη οταν σε κυβερνανε παντου πιονια πολιτικοι . Παλι σου δειχνουν το δεντρο και οχι το δασος . 3ον. Αρα εχουμε ενα τσιρκο οπου οι δημοσιογραφοι και οι πολιτικοι ειναι πιονια . Η προσωρινη λυση σ αυτο ειναι αυτο που θα γινει σε λιγο . Το 2020 βγηκε βιντεο με UFO απο το πενταγωνο της Αμερικης , το »2022» θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι ( Fake Aliens ) δε γινονται για εναν ιο , θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν τελικα η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες ειναι ολοι πιονια ( πολιτικοι δημοσιογραφοι κλπ ) στηνουν την παγκοσμια κυβερνηση… .
ΜΥΤΙΛΙΝΟ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ
ΠΑΣΟΚΑ ΗΤΑΝ Η ΕΥΑ !!!
Ουδής αναυνάνιστος.
Τοσοι κ τοσοι ελληνες πολιτικοι επρεπαν να ηταν σε αυτην την θεση εδω κ χρονια…..δεν νοιωθω τιποτα για αυτο το μπλεξιμο της…σαν να βιαζουν 1000 ατομα καποια κ να πιανουν τον τελευταιο….
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
Στην μπουζου κ@υφαλα, δεν σε δασκαλεψε καλά ο μέντορας σου ο Βενιζέλος πως να κλέβεις και να παίρνεις μίζες όπως αυτός που είναι επιστήμονας στο είδος. Εκεί δεν είναι Ελλάδα που δεν υπάρχει δικαιοσύνη και οι δικαστές τα παίρνουν από τους πολιτικούς και θάβουν τις υποθέσεις και τις βρωμιές τους. Κύριε εισαγγελέα, ο βαθύς ξαφνικός πλουτισμος πολιτικών υπουργών και βουλευτών δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να διερευνηθεί, έτσι δεν είναι? Τα 250χιλ που βρέθηκαν ξαφνικά στον λογαριασμό του Αδωνι Γεωργιάδη είναι άνευ σημασίας, έτσι δεν είπατε ρε κ@υφαλες? Σας τάισε μια χαρά και δεν βλέπετε κάποια παρανομία έτσι? Ξεφτίλες αλήτες δικαστές, λαμογια διαπλεκομενοι. Πως την βγαζει ο Βενιζέλος ρε λαμογια 5 χρόνια τώρα χωρίς να δουλεύει και μάλιστα ζει μέσα στην χλιδα? Καμία έρευνα ρε αληταραδες ε? Όμως αποφάσεις να βγάζετε για να πάρετε το σπίτι κανενός φουκαρα μια χαρά βγάζετε. Μαφία τα σπίτια σας μέσα, λαμογια. Καιλη κάνε καμιά πιπα σε κάνα δεσμοφύλακα να σου δώσει μίζα….
👍👍👍👍👍
Πάμπλουτοι και άπληστοι εσείς ξεκινήσατε τον συντριβή της χώρας και τα αδέρφια σας οι νουδουλοι τη ολοκλήρωσαν! Είπαμε…υπάρχει Θεός…
ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ?? (ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΟΣΗ Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ) ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΙΠΟΤΑ ????????? ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ???? ΕΔΩ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ εεεεεε??????? ΑΥΤΗ Η ΣΚΑΤΟΚΟΙΛΙΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΙΜΑΤΗΚΕΣ ΟΡΓΑΝΟΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΘΑ ΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ!!!
Πάντως οι περισσότεροι είναι Ιταλοί.
Στις Βρυξέλλες τα δις πάνε κ έρχονται.
Το Κατάρ ένα τεχνητό κράτος που κατασκεύασαν οι Άγγλοι, όπως δίπλα το Κουβέιτ, Μπαχρέιν, ΗΑΕ, Ιράκ, Ιορδανία κ φυσικά η Σαουδική Αραβία.
Οι κακές γλώσσες λένε ότι η ΝΔ κάνει ενέργειες να πέσει στα χαμηλά η Καϊλή και υποβαθμιστεί το θέμα Αβραμόπουλος!!!
Κούλη αληθεύει ;;;