ΒΑΖΕΙ και την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στους ΕΛΛΗΝΕΣ ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ των ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΑΥΤΟΑΠΟΘΕΩΝΕΤΑΙ και ΑΝΕΒΑΖΕΙ το χαράτσι για μάσκα από τα 300 στα 500 ευρώ – Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στο απόγειό της – ΚΑΤΑΛΥΣΗ και επίσημα του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

Κοινοποίηση:
κουλης

Την ετοιμότητα της κυβέρνησης να υλοποιήσει το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας από Δευτέρα υπογράμμισε στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εφόσον υπάρξει τέτοια εισήγηση από τους ειδικούς.

«Ίσως είναι η ώρα να πάρουμε το ρίσκο της σταδιακής επανεκκίνησης της οικονομίας, να ανακουφιστεί το λιανικό εμπόριο μέσω των πωλήσεων εκτός καταστήματος ή και με μεθόδους μέσα από αυτά» είπε, επισημαίνοντας τη συνέχιση τήρησης των μέτρων προστασίας.

Στο πλαίσιο αυτό προανήγγειλε αύξηση του προστίμου από τα 300 στα 500 ευρώ, «για να αναθερμάνουμε την οικονομία δίχως να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία με τρίτο κύμα της πανδημίας», όπως είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Για ένα κωλαό όπως οι Έλληνες όχι 500 αλλά 1500 θα το έκανα, από την στιγμή που δεν ακούν την κυβέρνηση να μείνουν για ένα μήνα στο σπίτι τους για να μπορεί να λειτουργήσει η αγορά.

  2. βαζεις ταφοπλακα πρωθυπουργε της πλακας και της φαπας,αλλα να την βαλεις την ταφοπλακα οταν θα εισαι και εσυ μεσα για να απαλλαγει η χωρα απο ενα τριςκαταρατο και Αθεο “πολιτικο” εφιαλτη !!!!!!

  3. Τον αλήτη θα μας φέρει και πάλι του κομμουνισμό! Πρέπει να τον τελειώσουμε πριν μας τελειώσει!

  4. Ας του πεί κάποιος οτι 500 ευρώ είναι ένας μισθός…Αλήτες που έχτε καταστρέψει τον λαό και το οδηγείτε στην απόγνωση…

  5. Μακελειό κάνε μια καλή ρε αδερφακο όταν είναι να γράψεις κάτι για την Κουλα μας μην βάζεις το πρόσωπο της βάζε μια κουραδα για φωτό θα ξέρουμε ότι είναι αυτός όχι τπτ άλλο είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα τι η κουραδα τι αυτός ο κωλομουτρης αηδία κ εμετός με τα πολλά άσε που η κουραδα μπορεί να έχει και λίγη αξιοπρέπεια παραπάνω απ αυτή την ηλίθια Κουλα.

  6. Mας κυβερνά ένας διεστραμμένος πρωθυπουργός που αντί να συμπονά το λαό του για ό,τι περνάει του δίνει και τη χαριστική βολή με δικαιολογία να μην έρθει το τρίτο κύμα που είναι ήδη προδιεγραμμένο απο τα αφεντικά της ΝΤΠ.

  7. ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ), ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΕΤΡΩΝ COVID ΓΕΡΜΑΝΙΑ 70€ – ΕΛΛΑΔΑ 500€
    ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΜΙΣΘΟΣ >> 1584€ >> 758€.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ >> 1/22,6 – >> 2/3 ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.
    ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!
    ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Λ.Χ. 100€, ΘΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ, Η’ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ COVID ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΡΓΙΑ;
    ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ;

    1. Δικαστικός μπορεί να ακούει. Έντιμος όμως ;;; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ πάντως σίγουρα δεν υπάρχει.
      Η κοινωνία μας δυστυχώς έχει σαπίσει.
      Σε όλες τις βαθμίδες της εξουσίας, σε κάθε μορφής εξουσία υπάρχουν διαπλεκόμενοι.
      Για να ανεβείς στο δημόσιο πρέπει να είσαι ενταγμένος σε κόμμα. Για να ανεβείς στα σώματα ασφαλείας ομοίως. Για να κάνεις καριέρα σε ΜΜΕ ομοίως. Πιστεύει κάποιος ότι για να πάει κάποιος πάνω από ταγματάρχης στον στρατό δεν χρειάζεται να πολιτικοποιηθεί ;
      Δυστυχώς η διαπλοκή είναι ένα φαινόμενο πολύ παλιό. Πανάρχαιο. Όσο πιό ψηλά στην εξουσία, τόσο μεγαλύτερη η διαπλοκή. Και ουρανοκατέβατο που λέει ο λόγος να βάλεις κάποιον στην καρέκλα, η εξουσία διαφθείρει.
      Στην εποχή μας πάντως, η ανθρωπότητα έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Η διαφθορά δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία τόσο μα τόσο απόλυτη και γενικευμένη.
      Αυτό φυσικά αποτελεί αποκορύφωση της Ύβρεως και ώς συνήθως κοντοζυγώνει η Νέμεσις. Ετοιμασθείτε.

  8. Το ότι στην υπόλοιπη “πολιτισμένη” Δύση τα πρόστιμα είναι το 10% των δικών μας με τους εκεί μισθούς σαφώς ανώτερους, είναι γνωστό.
    Το πρόβλημα με εμάς είναι ότι δεν ξεσηκωνόμαστε.
    Είδε ο Κούλης και η παρέα του ότι με τα 300αρια δεν ιδρώνει το αυτί μας και είπαν να δοκιμάσουν να μετρήσουν αντιδράσεις για 500αρι.
    Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν υπέροχες και δυναμικές καναπεδάτες αντιδράσεις, Θα τον πούμε για πολλοστή φορά μ@λάκα, θα μνημονεύσουν μερικοί με κακή διάθεση την μακαρίτισσα την Μαρίκα που δεν τον έπνιξε όταν ήταν μωρό, άλλοι την Ντόρα για τον ίδιο λόγο και πάπαλα… Ώς εκεί θα φθάσει και πάλι η “ηρωική” αντίσταση ενός λαού ανάξιων απογόνων Ηρώων.
    Κούλη, αν τα διαβάζουν – που τα διαβάζουν – τα σχόλια οι σύμβουλοί σου, σε παρακαλώ κάνε το πρόστιμο 1.000 Ευρώ μπάς και ξυπνήσουμε. Και αν δείς ότι δεν, πήγαινε αμέσως στα 10.000 γιατί δεν θα μας αρμόζει κάτι λιγότερο….

  9. Οταν θα καταλαγιασει ολο το πανυγηρι με τον κορονοιο θα αρχισει ο βομβαρδισμος απο τα σκατοκαναλα οτι ο Κουλης μας εσωσε, θα κατεβει σε εκλογες και φυσικα θα τις κερδισει. Τοσο χαχολοι ειμαστε.

  10. Έχει τρελαθεί ο μαλάκας. Τον πιέζουν αφόρητα. Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί. Ένα πιστόλι στον κρόταφο είναι η καλύτερη λύση!

  11. Κατάφερε (χωρίς κόπο μάλιστα) να γίνει χειρότερος ακόμα και απο Παπανδρέου και Τσίπρα. Τα μαγαζιά τα ανοίγει γιατί του ήρθε το αυγό στον κώλο φυσικά και όχι γιατί έχει καμιά πρεμούρα για την μικρομεσαία τάξη και ειδικά για τους μαγαζάτορες. Οσο για τα 500 ας μας πει και οι λαθρομετανάστες που σουλατσάρουν όπου, όπως και όποτε θέλους θα πληρώνουν και αυτοί ή μήπως θα τους πληρώνουν και απο πάνω 500 ; Αυτά να τα βλέπουν όσοι τον ψήφισαν και όχι μόνο αυτόν αλλά και σύριζα και πασοκ καί ότι άλλο σε “συνταγματικό τόξο”. Βέβαια το 500άρι μάλλον αλλού θα χρησιμεύσει (όταν θα έρθει η ώρα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και της Μεγάλης Εβδομάδας και θα θέλει να κλείσει τους Ι.Ν. και όχι μόνο)

    1. Πολύ νευριάζω που λένε ότι τ’ ανοίγει.
      Αυτό δεν είναι άνοιγμα. Είναι ομίχλη για να μη βλέπεις τίποτα αντικειμενικά και να παραπλανασαι και να μην αντιδράς.
      Ο κόσμος πήγαινε στα μαγαζιά όχι μόνο για να ψωνίσει ένα πράγμα και όχι άλλο —αυτό τι σχέση με το κορωνοϊό;;; Άμα πάρεις και δεύτερο εξαγριώνεται ο ιός;;;;;— αλλά για να χαζέψει κι άμα θέλει να μην αγοράσει και τίποτα. Θέλουν να μας τσακίσουν τόσο πολύ την ψυχολογία ώστε ν’ αναζητήσουμε την ελευθερία μας μέσ’ από την επιχείρηση «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».Το μόνο που καταφέρνουν, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα, είναι να πω:
      ΟΧΙ !!!! ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΡΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ!!!!!

  12. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΥΛΗ ΑΡΧΟΝΤΑ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗ ΛΥΣΗ! ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ…..! ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, Η ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ, Η ΕΙΣΑΙ Μ Α Λ Α Κ Α Σ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ!!! ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΑΣ…………?

    1. και που θα τα μαζοξουν αυτοι θα τα φανε και θα γινουνε μπουχοι

  13. γερό κάθαρμα, από καταραμένη φάρα. //////ψόφος

  14. Ο κατήφορος στην επιβολή αυταρχικών μέτρων εξόντωσης του πληθυσμού δεν έχει τέλος.

  15. Καταραμένος να είναι αυτός και όλοι όσοι κυβέρνησαν την Ελλάδα από το 1974.Φωτιά και τσεκούρι σε όλους τους προσκυνημένους που τους ψήφισαν.

  16. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΗ , ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ , ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ (ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ) ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ , Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ
    ΦΥΛΗ ΟΛΩΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ , & ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ , ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ , ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ , ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ , ΤΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΗ ,
    Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ , ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΠΑΝΑΝΡΩΠΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ & Η ΠΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ή ΜΠΑΣ & ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΙ , ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ.

  17. το μονο που κανουμε πισω απο εναν υπολογιστη και γραφουμε πολλα και τι γινετε τιποτε μονο λογια μπλα μπλα και ο πολιτικη κανουν οτι θελουν εμεις φτεμε και μαζι δεν εξερο τον εαυτο μου

  18. ρε πειτε του απο 10,000,000 ελληνες να παει να γα… και αυτος και το σοι του ολοκληρο αρκετα μας προκαλει η αναιδεια του και το θρασος του και η αλλαζονεια ενος αχρηστου πρωθυπουργου απολυτου μοναρχη .Σε καμμια αλλη χωρα της ευρωπης δεν υπαρχουν τετοια προστιμα .οπου υπαρχουν .αν υπαρχουν και δη με τετοια κατεστραμμενη οικονομια .Τι γινεται δε του φτανει η χοντροκονμα απο τα εμβολια που θα μασησει ο γκαγκστερ?

  19. Tώρα που θα βγει ο τραμπ ερχεται το τέλος τοu δεν ξέρει την τον περιμένει βρωμο ερπετα

  20. Ο ίδιος που επιδεικτικά δεν φοράει μάσκα πόσα πρέπει να πληρώσει;

  21. Μια ψήφο έχουμε…έτσι θα του δώσουμε 500 αρχί#@ια !!

  22. ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΙΚΟ μπάσταρδο, μισανθρωπο διποδο μισελληνικο σαπροφυτο. καταρεμενο.

  23. Που τον βρήκαμε;;;
    Αν δε πλήρωνε τόσο πολύ τα κανάλια και τον στριμώξει ένας αληθινός δημοσιογράφος κι όχι τσουτσεκι στις ερωτήσεις θ’ άνοιγε η γη να τον καταπιεί. Αλλά αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι γραφικοί . Μόνο όταν πρόκειται να συλληφθούν θεωρούνται επικίνδυνοι.
    Γελοία υποκείμενα. Γιατί ζουν;;;
    Και δεν εφαρμόζουν το παράδειγμα των ερασιθανάτων του εξωφύλλου ;;;;

  24. Εγώ λέω να βάζουμε υποθήκη το σπίτι μας καλλίτερα.

  25. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ .
    ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ .
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ.
    ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ.

    1. Ποτέ δε πρόκειται να παραγραφούν.
      Αντιθέτως θα προσαυξανονται.

      1. Tα τελη κυκλοφοριας πριν την πενταετια που παραγραφονται φανταζομαι τα ειχες πληρωσει στην ωρα τους, μεχρι χτες τα ιδια θα ελεγες και γι αυτα ….τρεξε εσυ να τα πληρωσεις προκαταβολικα τα προστιμα αν θες και ασε τους υπολοιπους να δουνε τι θα κανουν.Καλο να ακολουθεις τους νομους και το συνταγμα οχι μονο τους νομους.

Comments are closed.