Αύριο οι ανακοινώσεις για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετακινήσεις

Κοινοποίηση:
o-stelios-petsas-kubernitikos-ekproswpos.w_l

Ο Στέλιος Πέτσας τόνισε στη σημερινή ενημέρωση πως αύριο θα ανακοινωθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για αεροπορικές, ακτοπλοϊκές και οδικές μεταφορές.

Ερωτηθείς αν από Δευτέρα θα αρχίσουν οι αεροπορικές μετακινήσεις είπε ότι όλα αυτά θα ανακοινωθούν αύριο. “Από τη Δευτέρα επιτρέπονται οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις καθώς και οι μετακινήσεις από και προς την Κρήτη. Την ίδια μέρα επανέρχονται στις τάξεις και οι μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου αλλά και του Γυμνασίου. Τη Δευτέρα ανοίγουν τα ζωολογικά πάρκα και οι βοτανικοί κήποι, επαναλειτουργούν οι αρχαιολογικοί χώροι, ξεκινούν οι πρόβες και τα κινηματογραφικά γυρίσματα πάντα με αυστηρούς κανόνες προστασίας”, τόνισε και πρόσθεσε:

“Είναι αυτονόητο και δε σταματάμε να το υπογραμμίζουμε ότι η πορεία για τη νέα κανονικότητα ακολουθεί τους κανόνες ασφαλείας” είπε χαρακτηριστικά.

Για την εστίαση και αν θα ανοίξουν νωρίτερα τα καταστήματα είπε ότι υπάρχει σχέδιο το οποίο είναι δυναμικό. “Για τον τουρισμό και την εστίαση δεν θέλουμε αποσπασματικές λύσεις, αλλά ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, που θα παρουσιάσουμε την επόμενη εβδομάδα”, είπε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: