Αύριο η ιατροδικαστική έρευνα για τον θάνατο της 68χρονης από τη Σκύδρα – Είχε κάνει ώρες πριν, τη 2η δόση του εμβολίου της Pfizer

Κοινοποίηση:
ιατροδικαστές

Δραματικές ώρες ζει η οικογένεια της 68χρονης από τη Σκύδρα, η οποία έχασε τη ζωή της ώρες μετά τον εμβολιασμό της με τη δεύτερη δόση του σκευάσματος της Pfizer.  Η σορός της άτυχης γυναίκας δεν έχει ταφεί ακόμη καθώς αύριο 11/05 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική έρευνα που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Focus FM 103.6 και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης, η άτυχη 68χρονη εμβολιάστηκε τις πρωινές ώρες της 4ης Μαΐου και το βράδυ της ίδιας ημέρας εμφάνισε συμπτώματα όπως πόνους στο στέρνο, παράλυση των άκρων, ανέβασε δέκατα και είχε εμετούς. Όπως σημείωσε, μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και την παρακολούθησε γιατρός. Έπειτα από μια πρόσκαιρη υποχώρηση των συμπτωμάτων και αφού η κλινική της εικόνα είχε βελτιωθεί, της δόθηκε εξιτήριο, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας. Το βράδυ της 5ης Μαΐου ωστόσο, παρουσίασε τα ίδια και λίγο εντονότερα συμπτώματα. Τότε, μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο με αδύναμο σφυγμό ενώ μετά από λίγη ώρα εξέπνευσε.

Η ίδια δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, ούτε κάποιο εμφανές πρόβλημα, ξεκαθάρισε ο δικηγόρος της οικογένειας τονίζοντας ότι όταν δοθεί μια συνολική εικόνα, τότε θα μπορούν να υπάρξουν κάποια συμπεράσματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: