«Αχόρταγη» η Αθηνά Ωνάση: Έτσι βγάζει τρελά λεφτά – Τι κάνει παρά την αμύθητη περιουσία της

Κοινοποίηση:
wnasi_lefta_periousia

Η τελευταία απόγονος της δυναστείας Ωνάση επενδύει με στρατηγική και μεθοδικότητα στα άλογα επίδειξης, αποδεικνύοντας ότι, εκτός από την αμύθητη περιουσία, κληρονόμησε και το επιχειρηματικό δαιμόνιο του θρυλικού παππού της.

Έχει αρκετά χρήματα για να συλλέγει έργα τέχνης, πολυτελή σπίτια, γρήγορα αυτοκίνητα, εντυπωσιακά σκάφη, διάσημους φίλους ή ακόμα και πολύφερνους γαμπρούς.

Η μυθική περιουσία της Αθηνάς Ωνάση, την οποία ο οικονομικός Τύπος υπολογίζει στο ένα δισ. ευρώ, μπορεί να της εξασφαλίσει όποια εξτραβαγκάντσα ζητήσει η ψυχή της. Κι όμως, σύμφωνα με τα σπαράγματα πληροφοριών που υπάρχουν αναφορικά με την ιδιώτευσή της, η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και τελευταία του πολυτραγουδισμένου γένους της έχει επιλέξει να διάγει έναν σπαρτιατικό σε σχέση με το κοινωνικό status και τον πλούτο της βίο.

Αποφεύγοντας όπως ο διάβολος το λιβάνι την πολλή συνάφεια του κόσμου, σχεδόν αυτοεξόριστη από τις κοσμικές φιέστες και τα τρυφηλά γκαλά και διατηρώντας με συνέπεια μια ψυχροπολεμική στάση με τα media αλλά και με τα κοινωνικά δίκτυα.

Η μόνη γνωστή πολυτέλεια που επιτρέπει στον εαυτό της είναι τα άλογα, για τα οποία θα παραχωρούσε ασμένως το βασίλειό της, ακόμα και αν δεν έφτανε στη δεινή θέση του σαιξπηρικού Ριχάρδου Γ’.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: