Αυτό είναι το ποσοστό των Ανεμβολίαστων σε ψήφους, και αυξάνεται . Έρχεται το κόμμα των “Α” των 12 τελευταίων ετών

Κοινοποίηση:
unnamed

Από τους Αγανακτισμένους του 2011 και τους Απογοητευμένους από τις πολιτικές των τελευταίων ετών , μέχρι τους Αποκαρδιωμένους από τις φυσικές καταστροφές και τους Ανεμβολίαστους του 2021 , η ιστορία έχει πολύ πόνο , θλίψη, προδοσία ,απογοήτευση και, θυμό που όλο και αυξάνεται .
Από τους 9.984.934 εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους στις Εθνικές Εκλογές του 2019 , 2.251.618 ψήφισαν το Κυβερνών κόμμα . Το πραγματικό του συνεπώς ποσοστό δεν είναι 39.85% αλλά  23% . Η Παρούσα συνεπώς Κυβέρνηση αντιπροσωπεύει μόλις το 23% των Ελλήνων , ήτοι λιγότερο από το 1/4ο

Σύμφωνα τώρα με τις τελευταίες εξαγγελίες, το ποσοστό που έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του, ανέρχεται στο 52,5% στο γενικό πληθυσμό που αντιστοιχεί σε 5.515.000 πολίτες από τα 10.000.000 που πλέον , είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους

Τη ΝΔ ,το  ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές 4.490.298 πολίτες . Συνεπώς παρά τον ¨ανελέητο βομβαρδισμό” των πολιτών τους τελευταίους 9 μήνες να εμβολιαστούν,  από το ΚΟΙΝΌ σύστημα που εξυπηρετεί τα τρία ανωτέρω κόμματα , παρά τη ¨γενικευμένη σύρραξη ¨ εναντίων τους ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΕΣ δυνάμεις που δεν ανήκουν στο σύστημα της ΤΡΙΑΔΑΣ , με πολύ λιγότερα μέσα, έχουν καταφέρει να συγκρατήσουν “στην απέναντι όχθη” το υπόλοιπο ήτοι , 5.000.000 περίπου πολίτες που αντιστοιχεί στο 48% του πληθυσμού ( εκτός των νέων που δεν ψηφίζουν έως τώρα ) , ποσοστό , 2πλάσιο από το 23% που πραγματικά έλαβε η ΝΔ στις τελευταίες εκλογές και λίγο μεγαλύτερο από το συνολικό ποσοστό που έλαβαν και τα 3 πρώτα κόμματα μαζί.

Τα συμπεράσματα δικά σας . Από εμάς , εις το επανιδείν … εκτός ΕΚΤΑΚΤΟΥ .

Υ.γ Το παρόν απευθύνεται Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΏΣΕΣ με μία εσχάτη παραίνεση . ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΊΤΕ ως ένα Κόμμα ΤΩΡΑ.

Αθήνα 22.8.2021

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης ) 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Μη λέτε στις δημοσκοπήσεις αλήθεια. Μπερδέψτε τους. Την ψήφο σας , όποια είναι, μόνο στον ευατό σας την ιερή στιγμή της ψηφοφορίας

  2. Η όλη συμπεριφορά τους δείχνει σαν να μην υπάρχει πολιτικό κόστος ή ότι δεν τους ενδιαφέρει. Λές και έχουν δεμένο το γάιδαρο. Κάτι σχεδιάζουν..

  3. Η τύχη του κούλη δε θα κριθεί απ’το πόσοι θα τον ψηφίσουν αλλά απ’το πόσοι θα ξεκινήσουν πραγματικό αγώνα – αντάρτικο για να τον ξαποστείλουν κι αυτόν και το κωλόσογό του

  4. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ Η ΝΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥΛΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΚΑΨΑΝΕ, ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝΕ ΜΑΣ ΜΠΟΛΙΑΣΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

  5. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ… ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑΣ 20ΑΡΗΣ RIHTER… ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 20 RIHTER?… ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο 20ΑΡΗΣ RIHTER?… ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Κ. Λ. Π…. ΟΨΩΜΕΘΑ!!!!… ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ

  6. απομακρυνση ΧΤΕΣ καθε ανεμβολιαστου απο χωρους εργασιας, ανευ αποδοχων0

  7. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΜΑΖΙ ΚΑΙ Κ.Κ.Ε.,ΜΕΡΑ 25,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ!!! ΕΚΤΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΑΥΤΟΣ..ΘΑ ΔΕΙΞΗ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…

  8. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ-ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ!!! ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ-ΠΕΡΣΙΑ-ΣΥΡΙΑ-Β΄.ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!! ΕΣΕΝΑ,ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ “ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ”..ΕΜΑΣ ΟΧΙ!!!!!!!!!!!

  9. Στο ποσοστό των ανεμβολιαστων να βάλετε και τα δέκα εκατομμύρια λαθρομετανάστες που κατοικούν στον ελλαδικό χώρο. Η συντριπτική πλειοψηφία (Έλληνες, μη Έλληνες και λαθρομετανάστες) είμαστε ανεμβολιαστοι. Το ποσοστό των εμβολιασμενοι είναι απειροελάχιστο. Κανονίστε κουμασια της κυβέρνησης.

  10. Γ@μιέστε όλοι, ξεφτίλες ΝεόΔουλοι.

  11. Αλλοδαποί ΟΗΕ αναφορά 2021
    2929000= 29.29%(~30%)

    Γεννήσεις ανα ημερα 39(26ελ/13ξεν.)
    Μεταναστεύσεις ανα ημερα 70
    Θάνατοι ανά ημέρα 50

  12. δεν εχει σημασια δυστηχως και με μια ψηφο κυβερνηση βγαινει.Οτι και να ψηφισουμε η singular θα βγαλει οτι γουσταρει. ειδατε τι παιχτηκε στην αμερικη. Η παγκοσμια δικτατορια ειναι ηδη εδω και ελεγχει πολιτικους , γιατρους, δικαστες, πολυεθνικες, στρατους, θρησκειες, νερο – τροφη – σκουπιδια και ενεργεια. θα μας καθαρισουν σαν τον αυγο.

    1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ-ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ!!! ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ-ΠΕΡΣΙΑ-ΣΥΡΙΑ-Β΄.ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!! ΕΣΕΝΑ,ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ “ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ”..ΕΜΑΣ ΟΧΙ!!!!!!!!!!!

  13. Στέφανε υπάρχει και μια μερίδα κόσμου που κλείνει ραντεβού για την πρώτη δόση και δεν πάει καν. Τα ξέρουν αυτοί και για αυτό χοροπηδάνε στα πληρωμένα κανάλια !!!

  14. Η Ελλάδα έχει 10,7 εκατομμύρια πληθυσμό, από όπου 1-1,2 εκατομμύρια επίσημα αλλοδαποί και 1,7 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 18. Πολλά παιδιά είναι αλλοδαποί κυρίως αγόρια γιατί οι γεννήσεις δεν συμπίπτουν με τον αριθμό των ατόμων 5-20 ετών, και ποσοστό των γεννήσεων αφορά αλλοδαπούς.
    Οι Έλληνες του εξωτερικού δεν μπορούν να ψηφίσουν.
    Οπότε χωρίς τους ανήλικους οι ψηφοφόροι είναι λιγότεροι από 9 εκατομμύρια, αν αφαιρέσουμε καί τούς αλλοδαπούς πάμε στα 8-8,5 εκατομμύρια ψηφοφόρους, αν αφαιρέσουμε και τους γέροντες που δεν μπορούν να ψηφίσουν, πάμε κάτω από τα 8 εκατομμύρια.
    Άρα οι οι ανεμβολίαστοι είναι Έλληνες περίπου 2 εκατομμύρια, αλλοδαποί 1 εκατομμύριο και 1,5 εκατομμύρια παιδιά (ελληνόπουλα και αλλοδαποί).

  15. και οι 300 ειναι προδωτες ολοι η βουλη εισαγγελεις δικαστες που δεν αντιδρουν στα εγκληματα κατα του λαου ηρθε η ωρα τους να τιμωρηθουν οπως το αξιζουν

  16. 5% ειναι οι αρνητες, αλλα στη καλπη θα παρουν λιγοτερο

  17. Δε είναι παράνομο να έχει κυβέρνηση πλειοψηφίας ένα κομμα του 23% και να κυβερνάει

    1. αρα θες κυβερνηση συνεργασιας

  18. Δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους τόσο ο κούλης όσο και το υπόλοιπο δήθεν συνταγματικό ανθελληνικό τόξο που στηρίζουν τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και τον εκβιασμό των ελλήνων. Είναι τόσο ξεφτίλες που απογόρευσαν τη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας τον Δεκαπενταύγουστο αλλά δεν είχαν πρόβλημα ούτε με τον συνωστισμό των μουσουλμάνων στον Πειραιά και την αυτομαστίγωσή τους! Τέτοια ξεφτίλα οι ακαταδίωκτοι! Ας ξέρουν οι πολιτικοί, πλασιέ των εμβολίων ότι πιο πολύ τους βρίζουν οι εμβολιασμένοι που εκβιάστηκαν να κάνουν το μπόλι. Εμείς οι ανεμβολίαστοι προτιμάμε να πεθάνουμε από το να κάνουμε το μπόλι για να πάρουν αυτοί τις μίζες τους. Έρχεται γενικός ξεσηκωμός από Σεπτέμβριο μιζαδόροι.

  19. Αν δεν κατελθουν ολα τα κομματα εκτος βουλης που υιοθετουν πατροπαραδοτες αρχες και αξιες δεν εχουμε καμμια τυχη….
    Ο κατακερματισμος συμφερει το συστημα..

  20. Οι μισοί από τους εμβολιασμένους βρίζουν πρωί βράδυ και τα 6 κόμματα στην βουλή.
    Δεν έχουν κρατήσει ούτε αυτούς.

Comments are closed.