Αυτό είναι το παλικάρι που διαμελίστηκε σε ρομποτικό κάδο σκουπιδιών – Συγκλονίζει ο πατέρας του

Κοινοποίηση:
γφφγη

Τον περασμένο Μάϊο η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης «πάγωσε» στο άκουσμα της είδησης ότι ένας νεαρός άνδρας, εγκλωβίστηκε μέσα σε ρομπτικό κάδο σκουπιδιών, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Αν και στην αρχή γράφτηκε ότι επρόκειτο για ρακοσυλλέκτη, σύντομα ξεκαθαρίστηκε ότι ο 35χρονος Δημήτρης, είχε πάει να πετάξει τα σκουπίδια και όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά. Ο νεαρός άνδρας κρατούσε στα χέρια του μια σακούλα με φάρμακα, την οποία πέταξε κατά λάθος μαζί με τα απορρίμματα. Τότε, εντελώς ασυναίσθητα, ο 35χρονος έσκυψε μέσα στον κάδο για να πιάσει τα φάρμακα, ωστόσο η αυτόματη πόρτα τον εγκλώβισε, με αποτέλεσμα να τον διαμελίσει.

«Βοηθήστε με, με τραβάει», ούρλιαζε ο 35χρονος, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Γύρω του περαστικοί, έσπευσαν να ζητήσουν βοήθεια, όμως κανένας δεν πρόλαβε να κάνει κάτι.

«Κανείς μας δεν πίστευε ότι θα τον χάσουμε με αυτό τον τρόπο. Δεν υπήρχε ένα κουμπί κινδύνου να το πατήσει και να σταματήσει τη λειτουργία του κάδου. Τον άκουγαν πολλοί περαστικοί να φωνάζει και δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Υπήρξαν μάρτυρες που πήγαν στην αστυνομία, αλλά μέχρι να γυρίσουν ο γιος μου είχε τελειώσει» δήλωσε ο πατέρας του 35χρονου μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

φγ

«Δε θα το αφήσω έτσι. Ο γιος μου θα δικαιωθεί. Πολλοί τον είπαν άστεγο, τον είπαν ρακοσυλλέκτη, τον είπαν ναρκομανή που μπήκε στον κάδο και τους έβαλε όλους σε περιπέτειες», πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι έχει άλλο ένα παιδί που είναι ΑΜΕΑ, το οποίο ζητάει συνεχώς τον αδερφό του Δημήτρη.

Την ίδια ώρα, ο ξάδερφος του 35χρονου, ισχυρίζεται ότι οι αρχές καθυστέρησαν να ενημερώσουν την οικογένεια για το δυστύχημα, ενώ όπως σημείωσε, αναγνώρισαν το παλικάρι από τα τατουάζ στο σώμα του αλλά και από τις ιατρικές συνταγές των φαρμάκων που βρέθηκαν στον κάδο.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει κινηθεί νομικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΣΟΥΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΕΝΤΛΕΥ

Comments are closed.