Αυτός ο σκύλος άρχισε να σκάβει στην αυλή του σπιτιού – Έπαθαν το σοκ με αυτό που ξέθαψε

Κοινοποίηση:
skylos_skabei

Αυτός ο σκύλος ξεκίνησε να σκάβει την αυλή του ιδιοκτήτη του, και ήρθε αντιμέτωπος με ένα τρομακτικό εύρημα. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που ξέθαψε!

Συνήθως, ακούμε για τα γενναία σκυλιά της αστυνομίας K9 που ρίχνουν φως στις δύσκολες υποθέσεις της αστυνομίας. Περνούν από εκτεταμένη εκπαίδευση για να μάθουν πώς να κάνουν τις δουλειές τους. Αλλά πολλά από αυτά λειτουργούν και με το ένστικτά τους, και μπορούν να κάνουν πολλά που θα σας ξαφνιάσουν.

Ο Κένυον, έσκαβε στην πίσω αυλή της οικογένειάς του. Το κουτάβι ηλικίας 18 μηνών βρήκε ένα μακρύ μαύρο σωλήνα που προφανώς περιείχε κάτι.

Ενθουσιασμένοι για το εύρημα, οι ιδιοκτήτες του σκυλιού αποφάσισαν να κινηματογραφήσουν το άνοιγμά του. Ήταν συγκλονισμένοι όταν διαπίστωσαν ότι ο σωλήνας περιείχε ναρκωτικά και μάλιστα ηρωίνη. Το τμήμα του σερίφη της κομητείας Yamhill κινητοποιήθηκε και εντόπισαν την μαύρη ηρωίνη με αξία 85.000 δολάρια!

Ακόμα κι αν δεν ξέρετε τι είναι η μαύρη ηρωίνη, καταλαβαίνετε ότι είναι κακό. Αυτό το σκυλί ήταν αρκετά έξυπνο για να το ανιχνεύσει μέσω στρώσεων βρωμιάς και χώματος αυτό τον «θησαυρό» και έγινε τοπικός ήρωας.

Στο Facebook, ο Σερίφης Τιμ Σβενσόν αναφέρθηκε ως εξής:

«Ο εθισμός στα οπιοειδή και οι θάνατοι από υπερβολική δόση αυξάνονται και με τη βοήθεια του Κένυον αυτή η μεγάλη ποσότητα ηρωίνης αφαιρείται από την διακίνηση στην κοινότητά μας».
Το χαριτωμένο κουτάβι ανταμείφθηκε με μια κορδέλα K9 και του δόθηκε επίσης μια τεράστια τιμή για το έργο του ντετέκτιβ. Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε για το εντυπωσιακό επίτευγμα αυτού του σκύλου!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: