Αυτός ο γαμπρός εμφανίστηκε στο γάμο με την πιο…προκλητική εμφάνιση – Μόλις αποκάλυψε το λόγο όλοι “πάγωσαν”

Κοινοποίηση:
c8658d_gampros

Όλοι οι γαμπροί φοράνε τα καλύτερα τους ρούχα στον γάμο τους, ο συγκεκριμένος εμφανίστηκε με το… βρακί. Τι έγινε;

Η αλήθεια είναι πως θα εντυπωσιαζόμασταν πάρα πολύ εάν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος για την εμφάνιση αυτή. Ο γαμπρός της παρακάτω φωτογραφίας, λοιπόν, δεν κατήργησε τα κλισέ με την θέληση του αλλά γιατί τον ανάγκασε μια…αεροπορική εταιρεία.

Αν και δεν γνωρίζουμε το όνομα του, γνωρίζουμε πως όταν προσγειώθηκε στον προορισμό του και ανακάλυψε πως όχι μόνο οι βαλίτσες του είχαν εξαφανιστεί, αλλά και πως αυτές τελικά βρίσκονταν στην Φραγκφούρτη.

Παρότι επικοινώνησε με την αεροπορική εταιρία, οι ίδιοι δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου που δεν έβρισκε το γαμπριάτικο κουστούμι του, ρίχνοντας την ευθύνη στις άλλες.

Έτσι, ο γαμπρός αποφάσισε πως δεν θα αγοράσει νέο κοστούμι αλλά θα τους κάνει ρεζίλι. Εμφανίστηκε, που λες, με το εσώρουχο και ένα T-shirt στον γάμο του.

«Αυτό το γαμπριάτικο κοστούμι είναι προσφορά της Delta Airlines», έγραφε στο μπλουζάκι του, δημοσιεύοντας την φωτογραφία στο Reddit με σχόλιο «Αν θέλετε να βρεθείτε εσείς και τα ρούχα που θέλετε να βάλετε σε ένα γάμο, στην ίδια χώρα μην ταξιδέψετε με την Delta Airlines».

Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral και, μάλιστα, κατάφερε να συσπειρώσει όσους είχαν θέμα με την συγκεκριμένη εταιρεία, οι οποίοι και συμπαραστάθηκαν στον γαμπρό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: