Αυτός είναι ο 23χρονος αθλητής που ασέλγησε στη σύντροφο συμπαίκτη του όταν αυτή… κοιμόταν (EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
D1

Ένοχος για την ασέλγεια μίας γυναίκας στη διάρκεια «διαγωνισμού ερωτικής κατάκτησης» που στήθηκε μέσω ενός γκρουπ στο WhatsApp κρίθηκε αθλητής του κρίκετ!

Ο πρώην σταρ του Γουορσεστερσάιρ Άλεξ Χέπμπουρν αρνήθηκε τις κατηγορίες για ασέλγεια στο διαμέρισμά του την Πρωταπριλιά του 2017 ενώ καταδικάστηκε για τη μία κατηγορία και αθωώθηκε για μία δεύτερη σχετικά με ασέλγεια που αφορούσε το ίδιο θύμα.

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, ο 23χρονος αθλητής άρχισε να βιάζει τη γυναίκα ενώ εκείνη κοιμόταν, αφού είχε επιστρέψει στο κρεβάτι της μετά τον συναινετικό έρωτα με τον τότε συμπαίκτη του Χέπμπoυρν, Τζόε Κλαρκ.

Η γυναίκα που δεν κατονομάζεται κατέθεσε στο δικαστήριο ότι έπαθε σοκ όταν άνοιξε τα μάτια της και είδε ότι έκανε έρωτα με τον Χέπμπουρν και όχι τον Κλαρκ, ο οποίος κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο στο διαμέρισμα. Ο ίδιος ο αθλητής δήλωσε ότι η γυναίκα άνοιξε τα μάτια της και τον κοίταξε και μετά τον φίλησε δίνοντας την έγκρισή της για ερωτική επαφή που διήρκεσε περίπου 20 λεπτά.

Ο δικαστής ανέφερε ότι η ποινή φυλάκισης είναι δεδομένη για τον αθλητή ενώ η αναγγελία της ποινής θα γίνει στις 30 Απριλίου.

D1

D2

D3

Πηγή: Daiy Mail

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: