Αυτός είναι ο πιο χαρούμενος εργαζόμενος στον κόσμο [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
Worker

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι τυχεροί, μια και έχουν την ευκαιρία να εργάζονται στον τομέα που ήθελαν πάντα ή να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα. Υπάρχουν και άλλοι που δεν χρειάζεται να κάνουν αυτό που θέλουν για να είναι χαρούμενοι, μια και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, ότι και να κάνουν.

Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο πρωταγωνιστής στο παρακάτω βίντεο. Βλέπετε, ο νεαρός άνδρας εργάζεται σε έργα υποδομής στους δρόμους, ωστόσο, δεν φαίνεται να τον απασχολεί κάτι αρνητικό. Μάλιστα, καταφέρνει και το διασκεδάζει στον μεγαλύτερο βαθμό που μπορεί.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Ντάνιελ από τον Καναδά ήταν στην μέση του δρόμου, έχοντας ως στόχο να ρυθμίσει την κυκλοφορία, μια και στο σημείο γινόντουσαν έργα. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε να το… διασκεδάσει και όπως φαίνεται και από τα πλάνα, κατάφερε να κερδίσει το χειροκρότημα δύο γυναικών που περίμεναν στην ουρά για να περάσουν.

Αμέσως μόλις ο Ντάνιελ κατάλαβε πως οι Ιόνα και Μονίκ τον έγραφαν σε βίντεο, έκανε ένα τρομερό χορευτικό σόλο, την στιγμή που οι δύο γυναίκες δεν μπορούσαν να… συγκρατηθούν και τον αποθέωσαν μέσα από το αυτοκίνητό τους.

Δείτε το βίντεο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: