Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Γιουβέντους! Κίνηση-ματ από τον ιταλικό σύλλογο

Κοινοποίηση:
juve

Μετά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League, ο Αντρέα Ανιέλι απέλυσε τον Μαουρίσιο Σάρι, δίνοντας τα… κλειδιά των «Μπιανκονέρι» στον Αντρέα Πίρλο. Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Γιουβέντους, ο 41χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με την ομάδα του Τορίνο.

Τα σενάρια των τελευταίων ωρών, έπεφταν… βροχή, με τα ξένα Μέσα να εμφανίζουν τον Ζινεντίν Ζιντάν ως τον βασικό στόχο της ομάδας για τον ιταλικό πάγκο. Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της Γιούβε έκανε την έκπληξη, δίνοντας τα χέρια με τον παλαίμαχο άσο της Γιουβέντους.

Θυμίζουμε ότι ο Πίρλο είχε αναλάβει στις 30 Ιουλίου προπονητής της ομάδας Κ23 της Γιουβέντους, αλλά οι εξελίξεις μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Λιόν ήταν ραγδαίες. Ο Μαουρίσιο Σάρι μπορεί να οδήγησε τον σύλλογο στο ένατο σερί πρωτάθλημα, ωστόσο η Γιούβε δεν έπειθε με τις εμφανίσεις της. Και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Το… διαζύγιο με τον Σάρι, έφερε τον 41χρονο στην πρώτη ομάδα, ο οποίος με τη σειρά του καλείται να επαναφέρει το… καράβι σε ήρεμα νερά. Από το 2011 έως το 2015 αγωνίστηκε με τη φανέλα των Μπιανκονέρι, έχοντας σε 164 αναμετρήσεις 19 γκολ και 38 ασίστ. Με την Γιούβε, κατέκτησε 4 πρωταθλήματα, 2 Σούπερ Καπ και ένα Κύπελλο.

Ο «μαέστρος» επιστρέφει στον τόπο του… εγκλήματος. Αυτή την φορά όμως, με την φόρμα του προπονητή!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: