Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να βάζετε το καρπούζι στην… κατάψυξη

Κοινοποίηση:
karpouzi (3)

Αδιαμφισβήτητα, το καρπούζι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα καλοκαιρινά φρούτα, καθώς μας χαρίζει μια δροσιά κατά τις ζεστές μέρες.

Ξέρεις τι είναι ακόμα πιο απολαυστικό από το καρπούζι όμως; Το παγωμένο καρπούζι!

Και όταν λέμε παγωμένο, δεν εννοούμε από το ψυγείο, αλλά από την κατάψυξη! Σύμφωνα με την food blogger Deb Perelman, το καρπούζι κάνει τα καλύτερα και πιο ευέλικτα παγάκια!

Κόψε το καρπούζι σε κυβάκια (αφαιρώντας τα κουκούτσια) και βάλε το στην κατάψυξη για να φτιάξεις τα φρουτένια παγάκια. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα του κατακόκκινου φρούτου σε νερό, θα δεις πως παγώνουν υπέροχα!

Μόλις είναι έτοιμα, μπορείς να τα απολαύσεις σαν ένα άκρως δροσερό σνακ ή να τα προσθέσεις στο παγωμένο τσάι ή τα κοκτέιλ σου για να τους δώσεις μια υπέροχη γεύση καρπουζιού!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: