Αυτός είναι ο λόγος που βλέπετε κηλίδες στα αυγά

Κοινοποίηση:
SpotsEggs

Τα αυγά είναι ένα φαγητό που έχει πολλά οφέλη για την υγεία, ενώ μπορούν να δώσουν ενέργεια, ειδικά αν καταναλωθούν στο πρωινό. Μάλιστα, είναι ένα από τα αγαπημένα… πιάτα, όχι μόνο των μικρών, αλλά και των μεγάλων.

Μερικές φορές, όταν ετοιμάζεστε να μαγειρέψετε τα αυγά, ίσως έχετε παρατηρήσει μερικές κηλίδες. Αν νομίζετε πως πρόκειται για γονιμοποιημένο αυγό, τότε μάλλον κάνετε ένα μικρό λάθος.

Σύμφωνα με τον Μάικλ Ντάρε, καθηγητή της επιστήμης των πουλερικών πρόκειται για σημεία αίματος. Αυτά προκαλούνται από ένα μικρό «δάκρυ» όταν ο κρόκος του αυγού απελευθερώνεται από την ωοθήκη ενός κοτόπουλου. Σε ερώτηση αν είναι υγιεινά για κατανάλωση, η απάντηση είναι ναι…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: