Αυτός είναι γιος του Πάριου και της Αλιμπέρτη – Το πρώτο του τραγούδι

Κοινοποίηση:
720_746135_fa10f55e60-85207bc78b81c827

Τα βήματα του πατέρα του ακολουθεί ο Νικόλας Βαρθακούρης. Ο μικρός γιος του Γιάννη Πάριου από τον γάμο του με την Σοφία Αλιμπέρτη παρουσίασε το πρώτο τραγούδι, συνοδευόμενο από ένα εντυπωσιακό βίντεοκλιπ.

Ο 24χρονος με το καλλιτεχνικό όνομα good job nicky διαθέτει ξεχωριστή εμφάνιση και στιλ κι έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με τίτλο «January 8th». Η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει. Μάλιστα ο Χάρης Βαρθακούρης έσπευσε να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους δημοσιεύοντας μια φωτογραφία και γράφοντας με καμάρι: “Αυτός είναι ο μικρός μου αδερφός. Good job Nicky”.

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ…(Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ…).ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ..Χ@ΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ..ΕΙΣΙΑ ΓΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΣΤΗ ΕΠΩΝΥΜΟΥ, ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΦΡΥΔΙ, ΤΗΝ ΨΙΛΟΚΟΥΝΑΣ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ…

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΟΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

  2. Αν ειχα τετοιο γιο θα αυτοκτονουσα για την αποτυχια μου. Το σουργελο ειναι φως φαναρι οτι δεν εχει δουλεψει ουτε εχει ιδρωσει λεπτο στη ζωη του και εγινε ετσι. Το να καλομαθαινεις τα παιδια σου ειδικα στον βαθμο που βαφουν τα μαλλια τους μπλε, φορανε κολιε μεσα σε μπανιερες, προσποιουμενοι οτι πλεουν σε αιμα ενω η μεγαλυτερη δυσκολια που εχουν περασει ειναι οτι μια φορα καποτε η υπηρετρια δεν τους σφουγκαρισε καλα το πατωμα,ειναι το χειροτερο κακο που μπορεις να τους κανεις. Αυτος ο χλεχλες ειναι ηδη κατεστραμμενος και θα πρεπει να υποφερει πολυ στη ζωη του για να γινει κανονικος ανθρωπος.

  3. Μικρε, ασχολησου με την πολιτική. Η μαμαλίγκα είναι στη Βουλή, τα άλλα όλα είναι να χαμε να λέγαμε!

  4. Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι ο νεαρός τον ξεσκονίζει τον κουραμπιέ.

  5. Λυσαξατε με το παιδι . τσ τσ τσ .. Σας πειραξε ο κολιές , το ενα ,το αλλο . Καλλιτεχνης ειναι και οι καλλιτεχνες προκαλουν ως γνωστον . Ακομη και να ειναι αυτο που νομιζετε ( κανείς δεν το ξερει ) ειναι δικαιωμα του . Ξεκολλατε με τα ομοφοβικα σας συνδρομα .

  6. Όλα καλά όλα ωραία. Αρκεί να μην κι αυτός π@ύστης. Μπουχτίσαμε

  7. Προτιμώ να σερφαρω στο λήμμα handjob Nickie παρά στο λήμμα good job Nicky

  8. ολα καλα στην ελλαδα…… παμε για τραγουδια τωρα…….. allez hop!!!!! hop … hop….

  9. Το ολο στυλ,..δεν μου καθεται για πολυ αντρουα….
    Ενα περιδεραιο γκομενιστικο στον λαιμο!..
    Βαψομαλλιας!!!…Αποτυχια.

  10. Κλωνος του κρος απο το big brother ειναι ετουτος τι παιδι του Παριου?

  11. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΓΙΑΤΊ ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΈΝΑ ΝΈΟ ΠΑΙΔΙ?

  12. τζαμπα τα σιδερακια. στραβα δοντια εχει ακομα. και η φατσα του καμια σχεση με τον παριο. μπορει να ειναι και από άλλον πατερα. τεσπα. ας πει καλύτερα το νταρι νταρι γιατί με αυτη τη μπαρούφα καριέρα δεν κάνεις

    1. Ευτυχώς που δεν πήρε από τον Πάριο. Τι λες μωρή βλαμμένη που είναι απαραίτητο να μοιάζει ένα παιδί και στους δύο! Είστε πολλοί οι ηλίθιοι στο ίντερνετ! Μια χαρά τραγούδι είναι , μοντέρνα φάτσα έχει , είναι σύγχρονος και εμφανισιακά μια χαρά είναι ! Δεν χρειάζεται να γίνει σαν όλους τους άλλους. Αρκετούς χάλια τραγουδιστές έχουμε, ας βγει και κάποιο σύγχρονο άτομο και μην μας ΦΛΟΜΩΝΟΥΝ με άλλες λαϊκουριές!

      1. Καλά εσύ άκουσέ τον και αγόρασε και κανα cd αν του βγάλει ο μπαμπας του. Δεν φτάνει που φάγαμε στη μάπα τον άλλο γιο του Πάριου το Χάρη που τόσα χρόνια νιαουρίζει αντι να τραγουδαει τώρα βγάζουν και αυτό το ζαβό με το μπλε μαλλι. Τόσα λεφτά εχει ο πατερας τους. Ας τους ανοίξει κανα μαγαζί να ησυχάσουμε μας έχουν ζαλίσει πια. Α! θυμάμαι και ένα άλλο χοντρό άχαρο πλάσμα γιο του Πάριου που πριν κάτι χρόνια που είχε εκπομπή Η μάνα του η Αλιμπέρτη τον έβγαζε μαζί της και καλά ότι είχε αναλάβει την επικοινωνία μέσω ίντερνετ και γέλαγε ο κόσμος με τη φάτσα του.

Comments are closed.