Αυτός…αυτή και τα 6.800 ευρώ από το “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”, για τον κρατικοδίαιτο “υμνητή” της Ρεπούση…

Κοινοποίηση:
cats-2

Τελειωμό δεν έχουν τα ευρήματα από την έρευνα της λίστας Πέτσα, με τα μέσα που τα τσέπωσαν για να μας λένε “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”.

Αυτή τη φορά το “μενού” έχει ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο του ραδιοφώνου της  Νίκου Ανανιάδη που και αυτός έχει site, όπως και η “κουτσή Μαρία” πλέον στην Ελλάδα και φρόντισε να το εκμεταλλευτεί, ένεκα και των περιστάσεων της δήθεν πανδημίας. Το site Portnet που φυσικά το ακούμε πρώτη φορά και δεν ξέρουμε καν αν μετριέται για την επισκεψιμότητα που έχει και ανήκει στον εν λόγω κύριο, πήρε κι αυτό 6.800.

prtnet

Κάποιοι μάλλον έχουν πιάσει το νόημα. Αρκεί να έχουν κάποιον ¨κολλητό¨ σε κάποια κυβέρνηση κι ας είναι η τωρινή ή κάποια από τις προηγούμενες και το χρήμα θα πέσει. Αρκεί να ανοίξεις ένα site. Το συγκεκριμένο μέσο μαθαίνουμε ότι είχε πάρει φράγκα κι από αυτά της διαφήμισης για τα vousher του κ. Βρούτση..

Βρε κάτι συμπτώσεις… Το οξύμωρο είναι ότι ο κύριος αυτός είναι και “υμνητής” της κυρίας Ρεπούση, με τις γνωστές ανθελληνικές ιδέες για Μικρασιατικό, Γενοκτονία Ποντίων κ.λ.π.

Συμπέρασμα : Στη μάσα δεν υπάρχουν κόμματα και χρώματα αλλά ο “κολλητός” που θα μιλήσει για να βολέψει την κατάσταση… Για κάποιους όμως τα “βραχιολάκια” έρχονται, γιατί ως γνωστόν “Ο κλέφτης κι ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται” …

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: