Αυτούς που ξέχασε ο Παυλάρας…

Κοινοποίηση:
polakis-tsigaro

im_teaser_28-02-2023

Η ανάρτηση του Πολάκη με τους 15 δημοσιογράφους του συστήματος που τρώνε ακόμα τον άμπακο από τις διάφορες λίστες Πέτσα (δεν είναι μία, είναι πάμπολλες)και αυτοί και τα αφεντικά τους, προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέων, γραμματέων, φαρισαίων και υποκριτών. Αντί το σύστημα να κοιτάξει τα χάλια του, τους συμβιβασμούς του, τις κλεψιές, τις λωποδυσίες και τα αμαρτήματά του, βγάζει και γλώσσα, διχαλωτή και φιδίσια, φαρμακερή και αποτρεπτική της αλήθειας.

Προσπαθεί να αμυνθεί και να μην επιτρέψει την ανάδειξη της ωμής , κυνικής αποκάλυψης. Τρέμει και με την αρωγή βαστάζων του, έμμισθων ρουφιάνων και χαφιέδων, επιδιώκει το ίδιο την στοχοποίηση και τη δολοφονία χαρακτήρων όσων αντιδρούν στις μεθοδεύσεις για μία ακόμη παρτίδα λογοκρισίας , εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Οι ταγματασφαλίτες της απόκρυψης, της διαφθοράς, της βρώμας και της δυσωδίας, των χρηματισμών και των πλειστηριασμών, των υποκλοπών και των εκτροπών, επιχειρούν να βγουν κι από πάνω.

Ο καθένας που αναρτά φωτογραφίες σπιούνων και λιμοκοντόρων που υπηρετούν το παρακράτος της παραενημέρωσης, λέει τα αυτονόητα που διατυμπανίζει, θέλει και κραυγάζει ο Λαός: Την κάθαρση. Ξέρουν καλά όλοι τους ότι η λέξη να «τελειώνουμε ή να καθαρίσουμε», δεν αφορά φυσική εξόντωση αλλά θεσμική παρέμβαση για να πάνε οι ψεύτες και οι αλητήριοι, φυλακή. Να πληρωθεί η ατιμωρησία, από μία δικαιοσύνη που ποδηγετείται, φοβισμένη στη γωνία της βολεψιάς και του συμβιβασμού.

Άρα, οι δημοσιογράφοι, ας κοιμούνται ήσυχοι. Τους εξασφαλίζει προστασία το υπουργείο του κ.Θεοδωρικάκου. Με ένστολους, σκοπιές, έξτρα μεροκάματα, συνεχή αστυνόμευση. Τι θέλουν , κι άλλους;

Τα ονόματα

Πέραν των… κατατρεγμένων δημοσιογραφίσκων, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, που  οφείλουν να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Αλλά στην έντιμη Δικαιοσύνη: Χριστοφοράκος, Νικολάου, Πάτσης, Λιγνάδης, Ν. Γεωργιάδης, Δημητριάδης, Σπυράκη και αρκετοί ακόμα. Η θέση τους, είναι στα μπουντρούμια, είτε του Κορυδαλλού είτε της λαϊκής αποδοκιμασίας. Ουδείς, ζητά προγραφές. Απονομή δικαίου, ζητάει ο Λαός. Και μέχρι να γίνει, θα υπάρχουν ανάλογες  δημόσιες αποδοκιμασίες. Και όλες τους είναι απολύτως νόμιμες και θεμιτές.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Τελικά, δικαιώθηκε απόλυτα ο ΠΟΛΑΚΗΣ.

  2. Όταν βρεθείτε στο παραβάν των εκλογών, προσέξτε !!!

  3. Μπα γιναμε και φιλοι με τον τρισαθλιο γιδοβοσκο τωρα?

  4. τοσα χρονια …μονο αυτοι? οι αλλοι που ειναι?

  5. ‘Εθνικο Θεατρο’ Αποβλακωσης,Χειραγωγησης κλπ Ολοι αξιζουν …….Οσκαρ -μαεστρια υποκριτικης! Μια ηλιολουστη ημερα ομως,ο αυτοχθων πολιτης θα γελασει τελευταιος μεν,αλλα θα ευχαριστηθει η ψυχουλα του μετα απο τοσο πονο,τραγωδια και ρατσισμο εναντιον του προσωπικα,οπως και για τα κακουργηματα κατα της Ιστοριας – Πολιτισμου του Εθνους ! ‘Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ’,ειχε πει ο Μενανδρος,ποιητης, 4 π.Χ.

  6. ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ . ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ. ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ, ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΝΤΡΟΠΗΣ ΡΕ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.

  7. οι ελληνικες οικογενειες ενδιαφερονται μονον για την επαγγελματικη τους βολεψη δια μεσω βουλευτων υπουργων κλπ.
    Γνωριζουν και οι ιδιοι οι πολιτικοι τι coprana ειναι ειναι ο λαος που τον ψηφιζει.
    Παρτε για παραδειγμα τους μισθοφορους του στρατου (επυ-εποπ) οι οποιοι ως γενικοι αρχιτεμπελιδες – κηφηνες μπαινοβγαινουν στα στρατοπεδα κανοντας αυξηση του οικογενειακου τους ποιμνιου για να μην παρουν μεταθεση .

  8. Ο όγδοος ποιος είναι;

  9. Πολύ εύστοχη η τοποθέτηση του Χίου. Υποκρίνονται τα συστημικά σκουπίδια ότι ο Πολάκης υπονοεί βία ενώ ξεκάθαρα εννοεί κάθαρση διοικητική και ποινική στους κλεφταράδες και στους επίορκους. Αλλά το ότι πρέπει ο Χίος και ο κάθε ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος πλέον να εξηγεί τα αυτονόητα δείχνει τη σαπίλα του συστήματος. Αηδία και έμετος.

  10. Καλό είναι να αφήνουμε τις ταμπέλες και τα χρωματιστά γυαλιά και να μένουμε μόνο σε αυτά που λέει κάποιος. Είναι αλήθεια ή ψέματα. Αυτό οφείλουμε να βλέπουμε όλοι. Όπως το χρήμα που δεν έχει χρώμα. Πάει παντού, ψηλά, χαμηλά, δεξιά, αριστερά, πάνω στο τραπέζι κάτω απ’το τραπέζι, στις τράπεζες αλλά και σε μαύρες σακούλες, στους κλέφτες, στους ρασοφορους, παντού. Αλλά αυτό έχει και την δύναμη να κάνει τον άνθρωπο αλλοιθωρο. Δεν είπε σε αυτόν τον τόπο κανείς την αλήθεια και να του βγήκε σε καλό. Τους έφαγε όλους το σκοτάδι του συστήματος.

  11. Ο Πολάκης γνωρίζει πολλούς τοιούτους δημοσιογράφους από την ΚΝΕ.
    Κνίτης και ο Ευαγγελάτος αλλά κνίτης και ο Δημήτρης Τσιόδρας, νυν διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Κούλη. Κνίτισες και άι Ιωάννα Μάνδρου και η Όλγα Τρέμη.
    Ο πρώτος σύζυγος της Κοσιώνη, ο δημοσιογράφος Μιχάλης Λεάνης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.

  12. Ο Τσίπρας δεν θα μπορούσε να συγκυβερνήσει με τον Μοζοτάκη με υπουργό τον Πολάκη. Μένει να μάθουμε αν η στάση του Πολάκη είναι αυθόρμητη ή σκόπιμη για να διευκολύνει τον Τσίπρα και να μαζέψει τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους τους αν βέβαια υπάρχουν.

  13. Μόλις θειχθηκε το βαθύ σύστημα, αυτό ντε που κυβερνά και χρωστά της Μιχαλους, ξεσηκώθηκαν τα πάντα όλα, άντε γαμηθειτε πουλημένοι. δημοσιογράφοι τραπεζίτες δικαστές.
    Εσένα μαλακοπαυλο η θέση σου είναι με τους πατριώτες και όχι με τους ξεπουλημενους που παριστάνουν τους αριστερούς με δεξιές τσέπες.

  14. και την αντικατάσταση πληθυσμών, πάντα όταν μιλάει στην βουλή ζητάει παροχές για όσους κατοικούν στην χώρα αλλά δεν ζητάει εισφορές και φόρους από όσους κατοικούν στην χώρα, δηλαδή τα κορόιδα πληρώνουν τους εποίκους και όσο τα κορόιδα θα λιγοστεύουν θα πληρώνουν περισσότερα το κεφάλι…

  15. ΤΡΩΜΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ
    ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ
    μην ξεχάσουμε και τα λίγα Ελληνικά που ξέρουμε ρε παιδιά….

  16. Αν και είμαι αριστερός θεωρώ ότι το άρθρο θα έπρεπε να έχει γραφτεί από Ριζοσπάστη και Αυγή. Να λοιπόν που υπάρχουν δεξιοί που τα λένε πολύ καλύτερα. Μπράβο Στέφανε.

    1. Όταν τα μαγκώνεις..
      ΥΓ: Όλα καλά με την “σουλτάνα” των Σφακίων;

      1. ΦΙΛΕ ΣΑΚΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ. Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ.

        1. ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΣΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΡΑΙΝΟ!

  17. Και ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ και τα KOPAKIA του σκανδάλου NOVARTIS, που το κουκούλωσαν άρον-άρον με αρχειοθέτηση!!!

  18. παλυ καλα που εστω αποκαλυψαι αυτους τους λιγους….

Comments are closed.