Αυτοκτονία 14χρονου: Θρήνος στην κηδεία του μαθητή

Κοινοποίηση:
makis

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές είπαν, στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων, το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Μάκη, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε απαγχoνισμένος στο δωμάτιό του.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, υποβασταζόμενοι από συγγενείς συνοδεύουν το μικρότερο παιδί τους στην τελευταία του κατοικία. Συντετριμμένος είναι κι ο αδερφός του 14χρονου, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει το πρόωρο χαμό του αδερφού του.

Οι συμμαθητές του 14χρονου ντυμένοι στα λευκά και με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, τον αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια, ενώ οι προπονητές του και οι συναθλητές του έχουν τοποθετήσει ένα συγκινητικό πανό ανάμεσα στα στεφάνια που γράφει: «Μάκη ζεις. Σε αγαπούσαμε και θα σε αγαπάμε για πάντα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Όλο μου το είναι αρνείται να πιστέψει και να δεχτεί ότι φεύγουν έτσι παιδάκια…. Είμαστε όλοι τραγικοί!

  2. οι δασκαλοι τι κανουν?..7—14:30…τα χρστουγενα αραζουν το πασχα αραζουν το καλοκαιρι αραζουν την σχολικη σεζον κανουν τιποτα? βλεπουν αλλα δεν μηλανε.ειναι συνενοχοι σε καθε τετειο εγκλημα……να αποδοθουν ευθηνες σε οποιν φταιει

  3. Να τους χαιρόμαστε τέτοιους καθηγητές ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!

  4. Αλί απο το παιδί που πήγε έτσι. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς. Την δεκαετία του 90 υπήρχαν περιστατικά ψευδή που κατηγορήθηκαν παιδιά δήθεν για μαχαίρια και επιθέσεις. Και άλλοι που είχαν πραγματικά μαχαίρια, αεροβόλα έκαναν εκφοβισμούς κλπ… Έμειναν ατιμώρητοι. Τώρα με αποδεδειγμένα μαχαίρια, bulling κλπ… Πάλι την πληρώνουν αθώα παιδιά. Αυτό πότε επιτέλους θα σταματήσει; Απο τα σχολεία αναμορφωτήρια την δεκαετία 50, 60 και 70, φτάσαμε στα σχολεία της ανομίας, των όπλων, του bulling και των ναρκωτικών. Αποτέλεσμα; Το Ελληνικό σχολείο ποτέ δεν μορφώνει, αλλά βγάζει όπως το 60 άτομα με μίσος, έτσι και σήμερα άτομα άνομα. Χειρότερα απο σωφρονιστικά καταστήματα, όπως χειρότερα απο αναμορφωτήρια το 60 και 70.

  5. Που ήταν οι συμμαθητές του και οι δάσκαλοι όταν έβλεπαν το άτυχο παιδί να πέφτει θύμα άγριου bullying;

  6. πρώτα του έκαναν bulling και μετά κλαίνε και οδύρονται. Ωραία κοινωνία φτιάξατε με την δημοκρατία σας

    1. Ακριβώς! Κάθε φορά τα ίδια… Στη φυλακή και τα ανεγκεφαλα που πείραζαν το παιδάκι και οι αλήτες οι γονείς τους!!!

Comments are closed.