Αυτοκτονία με 2 σφαίρες; Με έγκλημα πόσες; Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο του Σταύρο Δογιάκη

Κοινοποίηση:
image1

Με δύο σφαίρες, μία στο κεφάλι και μία στην καρδιά, βρέθηκε νεκρός ο 53χρονος ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, Σταύρος Δογιάκης.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και η κατάθεση του αδερφού του αναμένονται σήμερα, ενώ σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην Αστυνομία ο αδερφός του Σταύρου Δογιάκη, η ζωή του το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει ριζικά. Να σημειωθεί πως ο 53χρονος μετά από δεκαετίες στην ταβέρνα «Κρητικός» αποχώρησε μεταβιβάζοντας το μερίδιο του στον αδερφό του, έναντι του ποσού των 650.000 ευρώ.
Ο ίδιος θα έφτιαχνε μια νέα επιχείρηση εστίασης στη λεωφόρο Μεσογείων, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι φέρεται να είχε προκύψει και ένα ζήτημα με μια μεγάλη πληρωμή. Ο Σταύρος Δογιάκης, έγραψε ένα σημείωμα λίγων λέξεων που ανέφερε ότι τα αφήνει όλα στον αδερφό του.

Δίπλα στη λακωνική κατάθεση ψυχής που αποτυπώθηκε στο λευκό χαρτί, υπήρχε ένα κουτί με χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς για να γίνει η καταμέτρηση και να προσδιοριστεί το ακριβές ποσό.

Αυτά τα νέα δεδομένα έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας προκειμένου να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που επηρέασε τη ζωή του επιχειρηματία και τον έκανε να γράψει το φινάλε της ζωής του με σφαίρες, δίνοντας μάλιστα και τη χαριστική βολή…
Πυροβόλησε τον εαυτό του δύο φορές

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, αποκαλύπτουν νέα δεδομένα για τις τελευταίες στιγμές της ζωής του Σταύρου Δογιάκη αλλά και τον τρόπο που αποφάσισε να την τερματίσει.

Είναι συγκλονιστικό ότι ο 53χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρχικά πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά. Όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς η πρώτη σφαίρα προκάλεσε διαμπερές τραύμα και δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα να επιχειρήσει και δεύτερη φορά, ακουμπώντας το πιστόλι στον κρόταφο και πατώντας τη σκανδάλη, δίνοντας ουσιαστικά τη χαριστική βολή στον εαυτό του.

Λίγες ώρες πριν ανηφορίσει με το ασημένιο Smart στον Υμηττό, στη θέση Άη Γιάννης, βρέθηκε στο Μαρούσι. Οι κεραίες πιάνουν εκεί το τελευταίο στίγμα του κινητού του, πριν το απενεργοποιήσει για να σβήσει τα ίχνη του στο δάσος.

Το αν συναντήθηκε με κάποιον, οι αστυνομικοί προσπαθούν να το διερευνήσουν για να ρίξουν άπλετο φως στην πολύκροτη υπόθεση, ενώ το εννιάρι πιστόλι που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας, έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να εξεταστεί.

Το ιστορικό

Το τελευταίο σήμα στο κινητό του, η περιπλάνηση στο δάσος, η μεγάλη απόφαση και η αγωνιώδης αναζήτηση του αδερφού του, που καταθέτει στη ΓΑΔΑ. Αυτά είναι τα τελευταία στοιχεία που συνθέτουν το τραγικό παζλ της αυτοκτονίας του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη.

Ο συνιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, φαίνεται πως είχε πάρει τις αποφάσεις του και με μετρημένα βήματα, οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα. Πρώτα, άφησε ένα σημείωμα στον αδερφό του, τον οποίο και καθιστούσε κληρονόμο του, έπειτα επισκέφθηκε για άγνωστο λόγο το Μαρούσι (σημείο απο το οποίο εξέπέμψε για τελευταία φορά το κινητό του τηλέφωνο) και μετά ανέβηκε με το ασημί Smart στον Υμηττό. Εκει, τράβηξε χειρόφρενο στη θέση Άη Γιάννης και κατέβηκε απο το αυτοκίνητο. Αφού περιπλανήθηκε για λίγο στο δάσος, σήκωσε το εννιάρι πιστόλι, το ακούμπησε στον κρόταφό του και πίεσε τη σκανδάλη, γράφοντας με αυτό τον τραγικό τρόπο το φινάλε.

Όλο αυτο το διάστημα, από τη στιγμή που εθεάθη για τελευταία φορα το βράδυ της Κυριακής στο γάμο στα Γλυκά Νερά, όπως φαίνεται ο Σταύρος Δογιάκης καλλιεργούσε μέσα του τον τρόπο που θα έδινε το τέλος.

Ο αδερφός του, με τον οποίο είχαν μαζί τη γνωστή ταβέρνα «Κρητικός», ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου να τον εντοπίσει, καθώς γνώριζε πως το τελευταίο διαστημα ήταν ψυχολογικά πεσμένος. Μάλιστα, ζήτησε βοήθεια απο τον οικογενειακό του φίλο, απόστρατο στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ και αξιωματικό που έστησε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κ. Μανώλη Σφακιανάκη για να τον καθοδηγήσει. Ο αυτόχειρας μάλιστα, είχε ζητήσει το τελευταίο διάστημα και τη βοήθεια ψυχολόγου.

Στο Μαρούσι το τελευταίο στίγμα του κινητού του

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη συγκεκριμένη υπηρεσία, προκειμένου να ψαχτούν αναρτήσεις στα social media και ηλεκτρονικές συνομιλίες, ενώ όπως διαπιστώθηκε, το κινητό του εξέπεμψε, πριν κλείσει, για τελεταία φορά, χθες το μεσημέρι απο το Μαρούσι. Στη δικογραφία που σχηματίζουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, προσπαθούν να εξακριβώσουν τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στην αυτοκτονία, καθώς δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Σαν κάτι να τον βασάνιζε

Ο 53χρονος επιχειρηματίας φέρεται να ήταν αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του. «Σαν κάτι να τον βασάνιζε τις περασμένες δέκα τουλάχιστον μέρες» λέει πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον.

«Έδειχνε ιδιαίτερα στεναχωρημένος, είχε χάσει το κέφι του, ωστόσο κρατούσε πράγματα μέσα του», προσθέτει.

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα, με κυριότερο απ’ αυτά, γιατί επέλεξε να αφήσει στον αδερφό του, Νίκο, ένα χειρόγραφο σημείωμα γνωστοποιώντας του ότι του αφήνει την περιουσία του ενώ στην οικογένεια δεν υπήρχαν άλλοι κληρονόμοι.

Ήταν μόνο αυτός και ο αδερφός του. Μαζί δημιούργησαν από το μηδέν, κυριολεκτικά, μια ταβέρνα που έμελλε να γίνει αγαπημένο στέκι.

Δεν ήταν απλά μια ταβέρνα με καλό φαγητό αλλά ένας τόπος συνάντησης βαρυσήμαντων προσωπικοτήτων απ’ όλους τους χώρους.

Σύμφωνα με ένα άλλο φιλικό του πρόσωπο, «ο Σταύρος έδειχνε τον τελευταίο καιρό σα να τον απασχολεί κάτι σημαντικό, που να τον είχε καταβάλει. Έδειχνε με την συμπεριφορά του ότι τον απασχολούσε να κλείσει εκκρεμότητες, χωρίς όμως να εξωτερικεύει σχέσεις και συναισθήματα. Πάντως είχε παρατήσει μέχρι και το γυμναστήριο ενώ όλοι οι φίλοι του ξέρουμε πόσο αγαπάει να φροντίζει το σώμα του».

Το σημείο που βρέθηκε

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Αυτοκτονια με 2 σφαιρες! Ενώ χαροπάλευε με μια σφαίρα στην καρδιά αυτο-αποτελιώθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι. Πληροφορίες για τρίτη σφαίρα στο πίσω μέρος του λαιμού δεν επαληθεύοντα!

  2. Ναι!!!! Σίγουρα!!! Ίδια ακριβώς αυτοκτονία με του καπετάνιου στην κοιλάδα! Το θυμάστε φαντάζομαι…. Δηλαδή ποιος το πιστεύει τώρα αυτό;;; Θα τρελαθούμε τελείως!!!!

  3. Η προπαγάνδα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Μας λένε ότι το θύμα συτοπυροβολήθηκε στην καρδιά. Και μετά βρήκε τη δύναμη να συτοπυροβοληθεί στο κεφάλι! Και αν δεν πέθαινε, μπορρί να έριχνε άλλη μία στην καρδια και άλλη μία στο κεφάλι! Για να δικαιολογήσουν την απίστευτη εγκληματικότητα, ξεπέρασαν και τους λοιμοξιολόγους στα ψέματα. Που το Πάσχα με εγκλεισμό ήταν 100 νεκροί τη μέρα και σήμερα 10 με όλα ανοθχτά! Από την πλευρά μου, συστήνω στους λοιμοξιολόγους να εξετάσουν μήπως κόλλησε κορονοίο. Αιτία θανάτου να βάλουν κορονοιό, ποια σφαίρα στο κεφάλι!

  4. Αυτοπυροβολήθηκε και τρίτη φορά αλλά ντρέπονται να μας το πούν

  5. Αφού δέν καταφερε να αυτοκτονήσει με 5 μαχαιριές στην πλάτη, πυροβολήθηκε στην καρδια και όταν είδε ότι δέν πέθαινε, πυροβολήθηκε στο κεφάλι και μετα έπεσε με το αυτοκίνητο σε γκρεμό.

  6. τον αυτοκτονισαν θαρρω τον τυπο για περιουσιακα

  7. Δεν νομίζω στα χρονικά παγκοσμίως να υπάρχει τέτοια αυτοκτονία.. Γκίνες…

  8. τι άλλο θα ακούσουμε και θα δούμε, με αυτά τα καθάρματα που μπλέξαμε, τους μπλε συριζαίους ;;; άλλη φορά να προσέχετε τι ψηφίζετε, μλκες !!

  9. εντάξει ,,οι ανθρωποι είχαν μια πολύ γνωστοί ταβέρνα αν όντως είναι αυτοκτονία και όχι δολοφονία αυτό θα αποδειχτεί από των ιατροδικαστή ολοι αυτοί περνάνε κλιμακτηριΟ σε αυτοί την ηλικια οπότε ποιο μάγκας αυτος στην ΚΟΖΑΝΗ ΠΟΥ ΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕ ΣΑΝ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΕΑ ΖΩΗ

  10. Να τρελαθούμε τώρα ή μετά; κι εγώ ηρεμα ρωτάω…

  11. Ο Μπάμπης και ο μακαρίτης ήταν γνωστοί? Ρωτάω ήρεμα.

  12. Αυτοκτονια με 2 σφαιρες! Πως δεν κρεμαστηκε και ταυτοχρονα. Πουθενα δεν ειδα μνεια για το πιστολι. Πως το βρηκε? ειχε αδεια οπλοφοριας και αν ναι, γιατι? Ειτε θεωρουμε οτι επειδη συχναζαν και μαφιοζοι στο μαγαζι του, το να εχει οπλο ειναι απολυτα φυσιολογικο στην Κολομβια των Βαλκανιων?

Comments are closed.