Αυτοί είναι οι ρέφερι των αγώνων της τρίτης αγωνιστικής των playoffs και των playouts

Κοινοποίηση:
superleaguegreece

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές των αναμετρήσεων της τρίτης αγωνιστικής των playoffs και των playouts της Super League 1. Ο Ιβάν Μπέμπεκ ορίστηκε στο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ στο Άρης – ΑΕΚ και ο Καραντώνης στο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ.
Ο Ιβάν Μπέμπεκ είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό. Ο Κροάτης διαιτητής διεύθυνε φέτος τα ματς Άρης – Ολυμπιακός 1-2 και Άρης – ΑΕΚ 0-1. Ο 43χρονος ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γκόραν Πάτακι, Μπόγιαν Ζομπένιτσα, 4ος ο Κουτσιαύτης και στο VAR ο Ισραηλινός Ρόι Ρεϊνσρέμπερ, με τον Μεϊντάνα.

Στο παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ ορίστηκε ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ. Ο Λευκορώσος ανήκει στην κατηγορία Elite της UEFA, ενώ πέρσι διεύθυνε το Άρης – ΑΕΚ 1-4. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ντιμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μεσλίνκα, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Κροάτης Ντούγε Στούκαν, με τον Μ.Δημόπουλο.

Στο Αστέρας – ΠΑΟΚ ορίστηκε Έλληνας διαιτητής και συγκεκριμένα ο Καραντώνης, με τον Μανούχο να είναι στο VAR. Στο Βόλος-Παναιτωλικός ο Σιδηρόπουλος (VAR ο Γκορτσίλας), στο Απόλλων-ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος (VAR ο Ευαγγέλου), στο Ατρόμητος-Λάρισα ο Κουμπαράκης (VAR ο Τζοβάρας) και στο ΠΑΣ-Λαμία ο Παπαπέτρου (VAR ο Τζήλος).

overfm.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: