Αυτή την ώρα η κηδεία του Μανώλη Γλέζου – Ο Ιερώνυμος εκπληρώνει την επιθυμία του να ταφεί με θρησκευτική κηδεία

Κοινοποίηση:
glezos

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τελεί αυτή την ώρα την εξόδιο ακολουθία του Μανώλη Γλέζου, εκπληρώνοντας έτσι την επιθυμία του να ταφεί με θρησκευτική κηδεία.

Ειδικότερα στις 13.00 ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος,  μετέβει στο Α’ Νεκροταφείο στο Ναό των Αγίων Θεοδώρων για να τελέσει την εξόδιο ακολουθία του Μανώλη Γλέζου.
Η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως επιβάλλουν οι έκτακτες συνθήκες.

 Πριν από τρία χρόνια, ο Μανώλης Γλέζος είχε συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο, και τότε πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε εκφράσει την επιθυμία του στον Αρχιεπίσκοπο να ταφεί με θρησκευτική κηδεία.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία: 

kideia_glezos_7
kideia_glezos_8
kideia_glezos_11
kideia_glezos_12

 


Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ για την ζωή του Μανώλη Γλέζου στην σημερινή εφημερίδα Μακελειό, Αλήθειες που δεν θα δείτε πουθενά.
1.indd
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ????? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ????ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΚΟΣΜΟ ΑΘΩΟ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ !!!Α ΠΩΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕΣ ΔΥΣΤΥΧΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΙΚΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ !!!!ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ???ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ !!!!!!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΡΕ

  2. Δεν ήταν άθεος, παρίστανε τον άθεο! Όπως δεν ήταν αριστερός (νεολαία Μεταξά ήταν μαζί με τον Μίκη κλπ), παρίστανε τον αριστερό!!! Δεν κατέβασε (ή πήρε) την ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη (συνεργός ήταν), παρίστανε ότι την κατέβασε (όμως και οι άλλοι, που ήταν μαζί του, δεν τον διέψευσαν ποτέ)!!! Τελικά στις προσποιήσεις ήταν μανούλα!!!!!

  3. Την Ελληνική σημαία γιατί την βάλανε;;;….. Το σφυροδρεπανο υπηρέτησε!!

    1. Δεν ήταν άθεος, παρίστανε τον άθεο! Όπως δεν ήταν αριστερός (νεολαία Μεταξά ήταν μαζί με τον Μίκη κλπ), παρίστανε τον αριστερό!!! Δεν κατέβασε (ή πήρε) την ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη (συνεργός ήταν), παρίστανε ότι την κατέβασε (όμως και οι άλλοι, που ήταν μαζί του, δεν τον διέψευσαν ποτέ)!!! Τελικά στις προσποιήσεις ήταν μανούλα!!!!!

Comments are closed.