Αυτή κάπνιζε μαριχουάνα και στο πίσω κάθισμα ο 4χρονος γιος της αυτοπυροβολήθηκε: «Δεν έγινε σύλληψη γιατί θρηνούσε»

Κοινοποίηση:
police

Ο μικρός περιεργαζόταν το όπλο και πάτησε τη σκανδάλη έχοντας την κάννη στραμμένη στο κεφάλι του. Την ίδια ώρα, η μάνα του οδηγούσε και κάπνιζε μαριχουάνα με μια φίλη της.


Μία τραγική ιστορία, την οποία πραγματικά δεν χωρά ο νους, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη Λουιζιάνα.

Μία μητέρα λοιπόν, έβαλε στο πίσω κάθισμα τα τρία της παιδιά και με μια φίλη της, στη θέση του συνοδηγού, κίνησαν για το σχολείο. Μάνα και φίλη όμως, στη διαδρομή κάπνιζαν μαριχουάνα και δεν πήραν χαμπάρι ποτέ, πως ο 4χρονος γιος της οδηγού, κάτω από το κάθισμα είχε βρει ένα όπλο.

Ο μικρός, περιεργαζόταν το όπλο και κάποια στιγμή πάτησε τη σκανδάλη, με την κάννη να «βλέπει» το κεφάλι του. Όταν φτάσανε στο νοσοκομείο, δεν κατάφεραν να τον σώσουν και το παιδάκι άφησε την τελευταία του πνοή.

Η μητέρα δήλωσε πως είχε βάλει το όπλο κάτω από το κάθισμα το προηγούμενο βράδυ, ενώ καθάριζε το αυτοκίνητο και μετά ξέχασε να το πάρει ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει συλληφθεί.
Οι εισαγγελείς περιμένουν να αναλάβουν την υπόθεση από τον σερίφη της περιοχής, για να ασκήσουν διώξεις, με τον τελευταίο να δηλώνει: «Δεν νομίζω ότι ήταν σκόπιμο να γίνει κάποια σύλληψη στην παρούσα φάση, καθώς η μητέρα θρηνούσε την απώλεια του παιδιού της και τίποτα δεν έγινε σκόπιμα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: